Haberler

E.pilsen 50-42 M.siena (4.çeyrek)

Basketbolda THY Euroleague TOP 16 turu (G) Grubu'nda yer alan Efes Pilsen, ilk maçında Sinan Erdem Spor Salonu'nda İtalya'nın Montepaschi Siena takımıyla karşılaşıyor.

Basketbolda THY Euroleague TOP 16 turu (G) Grubu'nda yer alan Efes Pilsen, ilk maçında Sinan Erdem Spor Salonu'nda İtalya'nın Montepaschi Siena takımıyla karşılaşıyor.

Maçla ilgili tüm detaylar burada olacak...

Montepaschi Siena'yı İstanbul'da ağırlayacak olan Efes Pilsen, ilk turda kendi sahasında maçlarda yenilmedi. Lacivert-beyazlılar, İstanbul'da yaptığı 5 maçta 5 galibiyet elde etti.

Montepaschi Siena ise ilk turda (C) Grubu'nu Fenerbahçe Ülker ve geçen yılın şampiyonu Regal Barcelona önünde 8 galibiyet ve 2 yenilgiyle 1. sırada tamamladı. İtalyan temsilcisi, grupta iki yenilgisini deplasmanda Fenerbahçe Ülker ve Barcelona karşısında aldı.

1. Çeyrek

Efes Pilsen maça Andrew Wisniewski, Igor Rakocevic, Bootsy Thornton, Kerem Gönlüm, Nikola Vujcic ilk beşiyle başladı.

Montepaschi Siena ise maça Nikos Zisis, Malik Hairston, David Moss, Milovan Rakovic, Shaun Stonerook beşiyle sahada yer aldı.

Efes Pilsen'de hasta olan Ender Arslan kadroda bulunmuyor. Kerem Tunçeri ise 39 derece ateşi olmasından ötürü maça benchte başladı.

İlk çeyreği Efes Pilsen 18-17 önde tamamladı.

Efes Pilsen'de Rakocevic 7 sayı, M. Siena'da ise Rakovic 8 sayı, 6 ribaunt ile ilk 10 dakikanın en etkili oyuncuları oldular.

2. Çeyrek

Savunmaların ön plana çıktığı ikinci çeyreği Efes Pilsen 29-27 önde bitirdi.

Efes Pilsen'de Igor Rakocevic 9 sayı, Lawrance Roberts 5 sayı, 5 ribaunt ve Bootsy Thornton 5 sayı ile oynarken İtalyan ekibinde Milovan Rakovic 10 sayı, 7 ribaunt ve Rimantas Kaukenas 7 sayı ile ilk yarıyı tamamladı.

3. Çeyrek

İkinci yarıya iyi başlayan Efes Pilsen, farkı biraz açıp son çeyreğe 47-40 önde girdi.

4. Çeyrek

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title