Haberler

Düzce Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesislerine Teşekkür Belgesi Veriliyor

Güncelleme:

Düzce'de ilgili federasyon tarafından uygunluk belgesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilen çalışma izin belgeleri tam olan Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesislerine teşekkür belgesi veriliyor. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsa Yazıcı, Spor Hizmetleri Müdürümüz Gülay Ercan ile Spor Şube Müdürü Altuğ Kuru tarafından Star Bilardo Spor Salonu ve Diamond Bilardo Spor Salonu'na teşekkür belgesi takdim edildi.

DÜZCE(İHA) – Düzce Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesislerine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi veriliyor.

Düzce'de ilgili federasyon tarafından uygunluk belgesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilen çalışma izin belgeleri tam olan Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesislerine teşekkür belgesi veriliyor.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsa Yazıcı, Spor Hizmetleri Müdürümüz Gülay Ercan ile Spor Şube Müdürü Altuğ Kuru tarafından Star Bilardo Spor Salonu ve Diamond Bilardo Spor Salonu'na teşekkür belgesi takdim edildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsa Yazıcı Gençlik Düzce Gülay Spor Star Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title