Haberler

Spor dünyası bu kareyi konuşuyor! Messi ve LeBron James'in kucaklaşması ABD'yi salladı

Güncelleme:

Lionel Messi, Inter Miami forması giydiği ilk maçta 90+4. dakikada attığı frikik golüyle takımını galibiyete taşıdı. Arjantinli yıldızın, karşılaşma öncesinde ünlü basketbolcu LeBron James ile kucaklaşması sosyal medyada büyük ilgi gördü. İkilinin o anları binlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı.

ABD ve Meksika ekiplerini karşı karşıya getiren Leagues Cup organizasyonunun ilk hafta maçında Inter Miami ile Cruz Azul kozlarını paylaştı. Lionel Messi ilk kez formasını giydiği yeni takımı Inter Miami'ye 90+4. dakikada attığı frikik golüyle galibiyeti getirdi. Mücadele öncesinde Messi'nin Los Angeles Lakers'ın yıldızıyla kucaklaşması ise sosyal medyada büyük beğeni topladı.

MESSI, İLK MAÇINDA GALİBİYETİ GETİRDİ

Karşılaşmada Cruz Azul'un tek golü 65. dakikada Antuna'dan geldi. Inter Miami'ye galibiyeti getiren golleri ise 44. dakikada Taylor ve 90+4. dakikada Lionel Messi attı.

LEBRON JAMES, MESSI'Yİ YALNIZ BIRAKMADI

LeBron James'in Lionel Messi'yi ilk maçında yalnız bırakmaması ABD'de büyük beğeni topladı. Ünlü basketbolcuyu tribünde gören Messi, James'in yanına giderek sarıldı ve spor dünyası için tarihi bir kare ortaya çıktı. Messi'nin Inter Miami formasıyla oynadığı ilk maçında tribünde Serena Williams ve Kim Kardashian gibi ünlü isimler de vardı.

Dünyanın konuştuğu kare! Messi ve LeBron James'in kucaklaşması ABD'yi salladıLeBron James ve Messi'nin kucaklaşması (Görüntü: Apple TV)

Spor dünyası bu kareyi konuşuyor! Messi ve LeBron James'in kucaklaşması ABD'yi salladıGörüntü: Apple Tv

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Lebron James Lionel Messi Basketbolcu Miami Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title