Haberler

Dünyaca ünlü eski futbolcu Giggs'in yengesiyle yasak ilişkisi ortaya çıkmıştı! Son hali gündeme oturdu

Güncelleme:

Avrupa futbolunun sansasyonel isimlerinden biri olan Ryan Giggs'in son görüntüsü sosyal medyada gündeme oturdu. 10 yıl önce kardeşinin eşiyle yasak ilişkisinin ortaya çıkması ile çok tartışılan eski yıldız futbolcu, şu sıralar ise kadına şiddet davasıyla yargılanıyor.

Ryan Giggs'in kameralara yansıyan son hali çok konuşuldu. Giggs, 2017-2020 yılları arasında 10 yıllık eşinden ayrılıp birlikte olduğu Kate Greville'e şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılanmıştı. O dönem tutuklanan Galli oyuncu, kefaletle serbest bırakılmıştı. Eski yıldız oyuncu, yapılan tüm iddiaları yalanlamıştı.

Dünyaca ünlü eski futbolcunun yengesiyle yasak ilişkisi ortaya çıkmıştı! Son hali gündeme oturdu

YENGESİYLE BİRLİKTE OLMUŞTU

Sansasyonel olayların başrolü Ryan Giggs'in 2011 yılında kardeşi Rhodri'nin eşi Natasha ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Büyük yankı uyandıran bu olayın ardından kardeşi Rhodri ve eşi ayrılmıştı.

Dünyaca ünlü eski futbolcunun yengesiyle yasak ilişkisi ortaya çıkmıştı! Son hali gündeme oturdu

YAŞLI GÖRÜNTÜSÜ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Dailystar'da yer alan habere göre, eski kız arkadaşına saldırmak ve zorlayıcı davranışlarda bulunmaktan yargılanan ve yargı süreci devam eden Giggs'in yaşlı ve sakallı görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. İşte Ryan Giggs'in son hali:

Dünyaca ünlü eski futbolcunun yengesiyle yasak ilişkisi ortaya çıkmıştı! Son hali gündeme oturdu

Dünyaca ünlü eski futbolcunun yengesiyle yasak ilişkisi ortaya çıkmıştı! Son hali gündeme oturduGörüntü: Umbler Pictures-Splashnews

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ryan Giggs Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title