Haberler

Müslüman olduğu söylenen Drogba, iddialarla ilgili suskunluğunu bozdu

Güncelleme:

Fildişi Sahilli dünya yıldızı Didier Drogba'nın Müslüman olduğuna dair sosyal medyadan paylaşılan fotoğraflar gündem oldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan ve din değiştirdiği iddialarını yalanlayan Drogba, "Bu sadece benim köyümde ziyaret ettiğim Müslüman kardeşlerime saygı duruşumdu" dedi.

Bir dönem Galatasaray forması da giyen ve Birleşmiş Milletler tarafından 2007 yılında "İyi Niyet Elçisi" seçilen Drogba'nın, sosyal medyada dua ederken çekilmiş fotoğrafları sonrası; "Drogba İslam'ı seçti", "Drogba Müslüman oldu" paylaşımları yapıldı.

"DİN DEĞİŞTİRMEDİM"

Hızla yayılan paylaşımların ardından yıldız futbolcu Twitter hesabından yazı paylaşarak konuya açıklık getirdi. 44 yaşındaki yıldız, "Bu hikaye viral oluyor. Ama ben din değiştirmedim. Bu sadece benim köyümde ziyaret ettiğim Müslüman kardeşlerime saygı duruşumdu. Bir birliktelik anı. Herkese kucak dolusu sevgiler ve selamlar" ifadelerini kullandı.

İşte büyük yankı uyandıran o fotoğraf karesi;

Drogba'dan 'Müslüman oldu' iddialarına ilişkin ilk açıklama geldi

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

Fildişi Sahili Haberler

500

Yorumlar (3)

haksız mıyım:

inşallah olursun da ebedi azaptan kurtulursun

168
38
yanıtYanıtla
ismail bey :

Adam yine saygı duyuyor. Bizim müslümanım diye geçinip, ezana, namaza, oruca, hacca ve tesettüre muhalefet edenlerden iyidir..

72
10
yanıtYanıtla
özgen ASLAN:

keşke içimizdeki kafirlerde biraz saygı gösterse

21
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title