Haberler

Domenec Torrent bu kez canlı yayında Fatih Terim'e taş attı: Hayatımda ilk kez görüyorum

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Konyaspor karşılaşması öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kadro tercihiyle ilgili konuşan Katalan hoca, "Hayatımda ilk defa bu tarz bir kadroyla karşılaştım. Çok oyuncu var. Bu hem oyuncular, hem de antrenörler için iyi değil." dedi.

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'la karşılaşıyor. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Domenec Torrent karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunurken, kadrodaki fazla oyuncu sayısına dikkat çekerek Fatih Terim'e taş attı.

Domenec Torrent'in açıklamaları şöyle:

"ŞU AN 5 FUTBOLCU KADRO DIŞI KALIYOR"

"Sürekli kadroda kim yoksa, onu soruyorsunuz. Ben hayatımda ilk defa bir kadroda bu kadar çok oyuncu gördüm. Geldiğimiz zaman 28 tane saha oyuncusu ve 4 tane kaleci vardı. Kural gereği 1 Türk olması da zorunlu. Oradan 18 oyuncuyu seçebiliyorum. Eğer 3 tane oyuncuyu kiralık vermeseydik, dışarıda 10 oyuncu kalacaktı. Şu an 5 oyuncu kadro dışında kalıyor. Arda'nın kas ağrıları dışında herkesin sağlığı da yerinde. Ben de bundan avantaj sağlıyorum. Her antrenmanda görüp en iyilerini seçiyorum.

"SADECE BU MAÇI DÜŞÜNMEKLE OLMUYOR"

En son maçtan önce de Morutan'ı sormuştunuz. Bu kez de Feghouli yok. 4 maçımız var 15 gün içerisinde. Sadece bu maçı düşünmekle olmuyor. Önümüzdeki maçlara da bakmamız lazım. Tüm oyuncular hak ediyor ama hepsinin kadroda olması imkansız. Sonuçta sahaya 11 oyuncu sürebiliyorum. Bu cevabı önümüzdeki haftalar için de kullanabilirsiniz. Hayatımda ilk defa bu tarz bir kadroyla karşılaştım. Çok oyuncu var. Bu hem oyuncular, hem de antrenörler için iyi değil."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Domenec Torrent Fatih Terim Galatasaray Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Kızıldeniz'de tansiyon yüksek! Husiler, biri ABD'ye ait 3 gemiyi füzelerle yerle bir etti

Kızıldeniz'de tansiyon yüksek! Husiler, biri ABD'ye ait 3 gemiyi füzelerle yerle bir etti

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title