Haberler

Dirk Kuyt, Süper Lig'e dönüyor! Bu kez teknik direktör olacak

Güncelleme:

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen 43 yaşındaki Dirk Kuyt, Konyaspor ile teknik direktörlük için prensip anlaşmasına vardı.

Aleksandar Stanojevic ile yolları ayıran Konyaspor'da gündeme sürpriz bir isim geldi. Yeşil-beyazlılar, futbolculuk yıllarında Fenerbahçe'de forma giyen Dirk Kuyt ile prensip anlaşmasına vardı.

SÜPER LİG'E GELİYOR

Ajansspor'un haberine göre; Konyaspor, Dirk Kuyt ile anlaşmaya vardı. Yeşil-beyazlılar, Hollandalı hocayı göreve getirmeye hazırlanıyor.

SON OLARAK DEN HAAG'DA GÖREV YAPTI

43 yaşındaki teknik direktör son olarak 5 aya yakın ADO Den Haag'da görev yaptı. Kuyt, Haag'dan ayrıldıktan sonra hiçbir takımı çalıştırmadı.

"AYKUT KOCAMAN'IN UYGUN OLMAYACAĞINA KARAR VERDİK"

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: "Aykut Kocaman'ın uygun olmayacağına karar verdik. Kuyt alternatiflerden bir tanesi. Kuyt ile ilgili bazı tereddütlerimiz var. Kafamızdaki modeli nasıl Konyaspor'da uygularız onu düşünüyoruz. İsmi açıklanmayan başka alternatifler de var. Yeni hoca Adana Demirspor maçına yetişebilir."

Dirk Kuyt, Süper Lig'e dönüyor! Bu kez teknik direktör olacakDirk Kuyt

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Dirk Kuyt Konyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title