Haberler

Derbiden Galip Çıkmadı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen Ampute Futbol Süper Ligi'nin namağlup lideri Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü(AYBESK), Karagücü deplasmanından beraberlikle dönerek bitime 5 hafta...

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen Ampute Futbol Süper Ligi'nin namağlup lideri Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü(AYBESK), Karagücü deplasmanından beraberlikle dönerek bitime 5 hafta kala şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakaladı.

SERT OYUNA RAĞMEN 1 PUAN

Ampute Futbol Süper Lig'in lideri Yenimahalle Belediyesi zorlu Karagücü deplasmanından rakibinin sert oyununa rağmen bir puanla dönmesini bildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri Bilkent Rehabilitasyon Merkezi'nde oynanan haftanın derbi maçında lider Yenimahalle Belediyesi ile en yakın takipçisi Karagücü Spor Kulübü 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar.

Karşılaşmanın başlama düdüğü ile hakimiyeti ele alan Yenimahalle Belediyesi güzel oyununa rağmen istediği golü bir türlü bulmadı. Zaman zaman sertleşen maçın ilk yarısında Yusuf Karagücü'nü öne geçiren gölü attı. İkinci devrenin başlamasıyla birlikte sahanın tek hakimi olan Yenimahalle Belediyesi'nin golcüsü Barış eski takımı Karagücü'nün filelerini havalandırarak takımı adına beraberliği yakaladı. Golden sonra rakip kaleyi adeta ablukaya alan Belediye aradığı golü bir türlü bulamayınca sahadan beraberlikle ayrıldı.

YOĞUN İLGİ

Haftanın derbi maçına Yenimahalle Belediyesi taraftarları yoğun ilgi gösterdi. Lideri deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlar, karşılaşma boyunca takımlarına yoğun destek verdiler. Çok sayıda

taraftarın yanı sıra Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Balaban, Belediye Başkan Vekili Başar Bal, Belediye Başkan Yardımcısı

Erhan Aras ve meclis üyeleri de tribündeki yerlerini alarak takımlarına destek oldular.

Yenimahalle Belediyesi bu skorla birlikte puanını 37'ye çıkararak rakibiyle arasındaki 8 puan farkı korudu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yenimahalle Belediyesi Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title