Haberler

Darıcalı sporcuların karate başarısı

Güncelleme:

11. Shotokan Karate Şampiyonası'na 5 sporcuyla katılan Darıca Belediyesi, 5'te 5 yaparak tüm sporcularla madalya kazandı.

11. Shotokan Karate Şampiyonası'na 5 sporcuyla katılan Darıca Belediyesi, 5'te 5 yaparak tüm sporcularla madalya kazandı.

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, karate branşında yeni şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor. Eray şamdan ile olimpiyat ikincisi olarak Türkiye'ye karate branşında ilk madalyayı getiren Darıca Belediyesi, 11. Shotokan Karate Şampiyonası'na da 5 sporcuyla katıldı. Darıca Belediyesi sporcularından Furkan Sertel, 57 kiloda üçüncü, Muhammet Emin Akçay, 70 kiloda üçüncü, Taylan Cemal Sakin, 70 kiloda ikinci ve Ahmet Berke Ertan da 75 kiloda ikinci olurken, 21 yaş altında Eren Adil Yılmazer de 75 kiloda üçüncü olarak büyük bir başarı yakaladı. Takımlar kategorisinde ise Muhammet Emin Akçay, Ahmet Berke Ertan, Taylan Cemal Sakin ve Furkan Sertel'den oluşan takım rakiplerini geçerek yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Yarı finalde rakibine yenilen Darıca Belediyesi karate takımı üçüncü oldu.

Başkan Bıyık'tan tebrik

Genç sporcuları tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca'yı sporda başarılı yapma hedefi için emin adımlarla yürüdüklerini ifade ederek, "Darıca Belediyesi sporun her branşına yatırım yapmaya devam ediyor. "Spor şehri Darıca" hedefimiz için yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. 11. Shotokan Karate Şampiyonası'na katılan karate takımımızın başarısı bizleri mutlu etti. Genç sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Karate bizim en önemli branşlarımızdan biri. Olimpiyat ikincisi çıkardığımız branş. Eray Şamdan kardeşimizin peşinden pırıl pırıl gençlerimiz yetişiyor. Her branşa destek olmaya ve yatırım yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eray Şamdan Emin Akçay Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title