Haberler

Darıca Gençlerbirliği Kulübü Ekonomik Sıkıntılar Yaşıyor

Güncelleme:

TFF 3. Lig takımlarından Darıca Gençlerbirliği'nin yönetimi, kulübün ekonomik sıkıntılar yaşadığını ve geleceğini kurtarmak için satın alma, ortaklık veya yatırım gibi teklifleri değerlendireceklerini açıkladı.

TFF 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü, ekonomik sıkıntılar nedeniyle "satın alma", "ortaklık", "yatırım" tekliflerini değerlendirmeye alacağını bildirdi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, ligin ilk yarısının tamamlanmasıyla kulübün geleceğini kurtarmaya yönelik tekliflerin değerlendirmeye alındığı belirtildi.

Kulübün 16 Mayıs'ta mevcut başkanlar Onur Güneri ve Faruk Anaç tarafından satın alındığı aktarılan açıklamada, Darıca Gençlerbirliği Sportif Faaliyetler AŞ'nin satın alma sürecinden önce ekonomik olarak zor günler geçirdiği, yönetimsel sıkıntılar nedeniyle Türk futbol kamuoyunda itibarını kaybetmeye yakın bir hale geldiği kaydedildi.

Açıklamada, kulübün mevcut başkanlarla yeni bir yapılanma sürecine girdiğine değinilerek, kadro planlaması, mali durumun düzeltilmesi, altyapının daha işlevli hale gelmesi gibi önemli konular üzerinde ciddi çalışmalar gerçekleştirildiği anlatıldı.

Kulübün sportif hedeflerinden uzak olduğu belirtilen açıklamada, "Ne yazık ki kulübümüzün geçmiş dönemlerden taşımış olduğu borç yükü sebebiyle zaman zaman ekonomik sıkıntılar yaşanmıştır." ifadesi kullanıldı.

Ligin ilk yarısında kulübe birçok satın alma teklifi geldiği fakat sportif mücadele verildiği için bunun değerlendirmeye alınmadığı aktarılan açıklamada, şöyle devam edildi:

"Ligin ilk yarısının tamamlanmasıyla kulübümüzün geleceğini kurtarmaya yönelik satın alma, ortaklık, yatırım gibi teklifleri değerlendirmeye alacağımızı, kulübümüzün menfaatlerini göz önünde bulundurarak en iyi teklifle bu süreci tamamlayacağımızı, ligin ikinci yarısında daha güçlü Darıca Gençlerbirliği yaratacağımızı bildiririz. Türk futbolunun önemli bir değeri olan 90 yıllık çınarımız Darıca Gençlerbirliği'ni daha iyi yerlere taşımak üzere çalışmalarımızın devam ettiğini, tüm bu sürecin şeffaflık ilkesi kapsamında kamuoyuna bilgi verilerek sürdürüleceğini belirtiyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Darıca Gençlerbirliği Gençlerbirliği Futbol Spor Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title