Haberler

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü transferleri tamamladı

Güncelleme:

Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) takımlarından Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), yeni sezon öncesinde iç ve dış transferlerini tamamladı.

Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) takımlarından Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), yeni sezon öncesinde iç ve dış transferlerini tamamladı. İç transferde 5 sporcu ile anlaşan ÇBSK, dış transferde de 6 sporcu ile sözleşme imzaladı.

Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) 2020-2021 sezonunda mücadele edecek olan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), transfer çalışmalarını tamamlayarak Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanacak maç takvimini beklemeye başladı.

Teknik heyette Antrenör Kurtuluş Yağızer, Antrenör Menajer Gürkan İşbırakmaz, Antrenör Yardımcıları Emre Özak ve Sercan Şentürk'ün görev alacağı ÇBSK, iç transferde Burak Yacan Yüksel, Mesut Pehlivan, Tolgahan Demirel, Berhan Ziya Kılıç ve Şahin Kara Altın ile sözleşme yeniledi.

Geçtiğimiz sezonki kadrosundan birçok sporcu ile yollarını ayıran ÇBSK yeni sezon öncesinde Erzurum BŞB Gençlik Spor Kulübü'nden Aykut Ulutugay, Arda Akbaş ve Emir Apak, İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nden Tolga Kanmaz, Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü'nden Onat Gür Eroğuz ve Konya Selçuk Belediye Spor Kulübü'nden Mustafa Ünlü'yü kadrosuna kattı.

Sezon öncesi değerlendirmede bulunan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Başkanı Hasan Eligül, yeni sezonun öncesinde kadronun kurulması için desteklerini esirgemeyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'a teşekkür etti.

Başkan Eligül yaptığı açıklamada, "Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak Türkiye Basketbol 2. Ligi'ne hazırız. Ligin en güçlü kadrolarından birini kurduk ve hedefimiz şampiyonluk. 2020-2021 sezonunda tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanacak maç takvimini bekleyen ÇBSK, programın belirlenmesiyle birlikte kampa girerek yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çorlu Belediyesi basketbol Türkiye Çorlu Spor Haberler

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

Bakmadan Geçme

Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor?
TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title