Haberler

    Fenerbahçe, Cocu'yu Gönderirse 4 Hocaya Para Ödeyecek

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Yönetimi, Phillip Cocu'nun takımdan gönderilmesi halinde Aykut Kocaman, Pereira ve Cocu'nun yanı sıra, yeni gelecek hocaya da maaş ödeyecek.

    Spor Toto Süper Lig 7. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup oldu. Sarı Lacivertli taraftarlar maçın ardından teknik direktör Cocu'nun istifasını isterken, eğer Hollandalı teknik adamın görevine son verilmesi ve yeni bir hocayla anlaşılması durumunda sarı lacivertli takım bir sezonda 4 teknik direktöre maaş ödeyecek.

    PEREIRA İLE AYKUT KOCAMAN'A MAAŞ ÖDEMESİ DEVAM EDİYOR

    Fenerbahçe yönetimi, eski teknik direktörlerden Vitor Pereira ve Aykut Kocaman'ın hala maaşını ödüyor. Cocu'nun görevine son verilmesi halinde Hollandalı teknik adam sezon sonuna kadar alacaklarını tahsil edecek. Sarı lacivertliler bunun yanında sözleşmeleri devam ederken görevlerine son verdiği Aykut Kocaman'a 1,5 milyon dolar, Vitor Pereira'ya ise 2,3 milyon euro ödemek zorunda kalmıştı. Portekizli teknik adamın ödemeleri bir süredir devam ediyordu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    500

    Yorumlar (37)

    Ezikfenevist:

    Ne olcak bu ezik fenevin halı. trabzonin ahunu alduk vah vah halimuza uyy uyu başuma gelen uyyyy

    13
    13
    yanıtYanıtla
    KOCA kurt:

    Aziz Yıldırım hakemleri satın alıyordu FB oyuncular maç kazanıyoruz diye seviniyordu

    12
    11
    yanıtYanıtla
    ,,,,,,,,,,,:

    onun için her sene şampiyon

    yanıt2
    yanıt0
    CAN DEP:

    Ne olacak Şikelerle şampiyonluklar kazanan Fb musluklar kesilince gercek Fb ortaya çıktı..

    9
    11
    yanıtYanıtla
    :

    FENER ÇOK PİS BATACAK YAKINDA ALİ KOÇ BİLE ÇARE OLAMAYACAK . FENERBAHÇENİN KADROSUNDA 30 TANE OYUNCU VAR NERDEYSE VE BU KADAR ÇOK OYUNCUNUN MAAŞLARINI NASIL ÖDEYECEK .

    16
    4
    yanıtYanıtla
    Düşünen Hıyar:

    madem maaşlarını vermeye devam ediyoruz 3 ü de gelsin çalışsın. Al Aykut hocayı getir cocu ile pierre de yardımcı olsun. illa 1 teknik direktör mü olacak!

    17
    0
    yanıtYanıtla
    Kıllanan Adam:

    Harika bir tespit maaş verdiğin adamı çalıştır burnunu sürt hiçbir şey yapmıyorsa top toplayıcı yap..

    yanıt5
    yanıt0
    MUHABARAT:

    İŞKEMBEDEN SALLIYORSUNUZ AL AYKUTUDA YANINDA ÇALIŞSINLAR MAAŞLI DİYİLMİYMİŞ İLERİ ZEKALI OLDUĞUNUZ HER HALİNİZDEN BELLİ TABİ KOKU SİZİ GIRMAZ AYKUTUN YANINDA TOP TOPLAYICI BİLE OLUR LANNN GEDİN İŞİNİZE ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRDÜN ÇENESİYMİŞŞ HADEEEEE ORDANN

    yanıt1
    yanıt1
    AZİZ YILDIVIM:

    ALİ GUZU BOŞGAN FENEVBAZE ŞAMPUAN

    7
    9
    yanıtYanıtla
    ssk emeklisi:

    Fener 14. sırada. Bu yıl şampiyonluk yarışı güzel olacak. Beşiktaş, Gs arasında geçecek gibi. Alt sıralarda düşmemeye oynayan takımlara baktığımız zaman Erzurum, Bursa, fener, Akhisar arasında zorlu bir yarış var. Sivas bunların bir tık üstünde. 2 hafta sonra Anadolu derbisi var. Sivas-fenerbahçe. Kim alır sizce bu maçı?

    13
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title