Haberler

    Cihat Arslan: "Fenerbahçe'ye Saygısızlık Yapmamalıyız"

    Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi evinde 3-0 mağlup eden Akhisarspor'da teknik direktör Cihat Arslan açıklamalarda bulundu.

    Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi evinde 3-0 mağlup eden Akhisarspor'da teknik direktör Cihat Arslan açıklamalarda bulundu.
    " Fenerbahçe'ye saygısızlık yapmamalıyız"

    "İhtiyacımız olan bir galibiyetti. Oyuncularımı tebrik ederim. Topun bizi sevdiği dakikalar da vardı. 3-0 güzel bir galibiyet. Sevinirken, üzülüyoruz. Fenerbahçe Türk futbolunun lokomotifi, onlara saygısızlık yapmamalıyız."

    "Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a..."

    "Böyle günler olabilir. İnşallah iyi olurlar. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a en çok bizim ihtiyacımız var. Ali Koç'a ve Fenerbahçe'ye şans diliyorum."

    Arslan, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, kritik bir karşılaşmayı galip tamamladıklarını söyledi.

    Takım olarak daha iyi organize olduklarını kaydeden Arslan, "Topun bazen size yardım etmesi gerekiyor. Kaleciden döndü, Bokila tamamladı. Fenerbahçe de şut attı ama olmadı. Futbolda kırılma anları olur. Bazen siz şanslı olursunuz." diye konuştu.

    Arslan, Elvis Manu'nun 8 gün idman yapmamasına rağmen oynamak istediğini belirterek, şunları söyledi: "Aslında takım halinde aile havasına bürünebilmek önemliydi. Bugün onları gördük. Güzel bir galibiyet oldu. Kimseye yaranma derdim yok. Futbola gönül vermiş, futbolda çalışmaya devam eden biri olarak, Türk futbolunun lokomotiflerine saygıda kusur edilmemesi gerekiyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş onlar bizim taşıyıcımız. Onların olmadığı platform değerli değil. Bu değerlere sahip çıkmamız lazım."

    Göreve ilk geldikleri dönemdeki karamsar tablonun dağıldığını kaydeden Arslan, "Bütünleşmeyi başardık. Bu durum, hedeflerimizi yüksek tutmamızı sağlıyor. İlk yarı ne kadar fazla puan toplarsak, ikinci yarıda opsiyonumuz olacak." ifadelerini kullandı.

    Arslan, takımda herkesin fedakarca mücadele ettiğini belirterek, "Bu fedakarlık sonunda güzel bir galibiyet aldık. Bunu bütün sezona yayıp, kötü günlerde de bunu devam ettirmek önemli." şeklinde konuştu.

    Devre arasında takıma yapılacak takviyeler konusunda çalışmalarının olduğunu kaydeden Arslan, "Şu anda transferden çok maçlara motive oluyoruz." şeklinde görüş belirtti.

    Seleznov açıklaması

    Öte yandan, kadro dışı bırakılan Ukraynalı oyuncu Yevgen Seleznov'la probleminin bulunmadığını ancak profesyonel anlamda alınan bir karar olduğunu belirten Arslan, "İnşallah güzel bir kulübe gider." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Cihat Arslan Fenerbahçe Spor Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    Bakmadan Geçme

    Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

    İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title