Haberler

Cebelitarık'a ilk yarı gol atamayan sayılı takımlardan biri olduk! San Marino'yla aynı listedeyiz

Güncelleme:

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 5. maçında Türkiye, deplasmanda Cebelitarık'ı ikinci yarı bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. Ay-Yıldızlılar maçın ilk bölümünde etkisiz bir oyun ortaya koyarken, Cebelitarık'a son iki yılda ilk yarıda gol atamayan Andorra, San Marino, Liechtenstein'la aynı listeye girdi.

A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu maçında Victoria Stadyumu'nda Cebelitarık'la karşılaştı. Ay-Yıldızlılar karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanırken gruptaki liderliğini sürdürdü. Türkiye ilk yarıda gol bulamayarak büyük hayal kırıklığı yarattı.

ANDORRA VE LEICHTENSTEIN DA LİSTEDE

Fanatik'in haberine göre; Türkiye rakibine ilk yarıda gol atamayarak Cebelitarık'a son iki yılda ilk yarılarda gol atamayan ülkeler Andorra, San Marino, Liechtenstein'la aynı listeye adını yazdırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cebelitarık Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

qqclicks :

futbol sadece ve sadece istatistiklere, matematige sigdirilabilecek bir spor degil anlamadik mi halen? negatifleri ve pozitifleri analiz ederiz ama daha ilk maclarda birbirimizi yersek ohooo...

5
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title