Haberler

Kaybedilen Başakşehir maçı sonrası Fenerbahçeli taraftarlardan "Caner" paylaşımı yağıyor

Güncelleme:

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertli taraftarlar sol kanatta Muhammed Gümüşkaya tercihi üzerinden Vitor Pereira'yı eleştirdi. Taraftarlar, genç futbolcunun sürekli orta yaptığını ve böyle bir oyun anlayışıyla oynanacaksa Caner Erkin'in gönderilmesinin hata olduğunu belirtti. Caner'in adı kısa süre içinde sosyal medya gündeminin zirvesine oturdu.

Fenerbahçe, Süper Lig'de ilk mağlubiyetini Başakşehir karşısında aldı. Sarı-lacivertliler, ev sahibi takıma 2-0 yenilirken mücadelenin ardından Caner Erkin tartışmaları sosyal medyaya damga vurdu.

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA KONUSU OLDU

Karşılaşmaya sol kanatta başlayan Muhammed Gümüşkaya'nın sürekli orta denemesi yapmasının ardından sarı-lacivertli taraftarlar isyan etti. Böyle bir oyun anlayışıyla sahada olunacaksa Caner Erkin'in takımdan gönderilmesinin hata olduğunu belirten taraftarlar paylaşımlarıyla deneyimli sol bekin ismini Twitter gündeminin zirvesine taşıdı.

Kaybedilen Başakşehir maçı sonrası F.Bahçeli taraftarlardan 'Caner' paylaşımı yağıyor

Kaybedilen Başakşehir maçı sonrası F.Bahçeli taraftarlardan 'Caner' paylaşımı yağıyor

Kaybedilen Başakşehir maçı sonrası F.Bahçeli taraftarlardan 'Caner' paylaşımı yağıyor

Kaybedilen Başakşehir maçı sonrası F.Bahçeli taraftarlardan 'Caner' paylaşımı yağıyor

Kaybedilen Başakşehir maçı sonrası F.Bahçeli taraftarlardan 'Caner' paylaşımı yağıyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Caner Erkin Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

baklavacı çeto :

günah keçisi bulmada üstümüze yoktur. ben gs liyim ama söyleyin lütfen son 2-3 yıldır fb ve gs adam akıllı top mu oynuyorlar. birini kes birini as.

14
4
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Bu Camia Caner'e kadar düştüyse 7 sene değil 17 sene iflah olmaz!!

11
5
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Ne yapsın Caner 100 yaşına kadar fenerde mi oynayacak , 10 senedir Caner Gökhan gibi adamları yetiştirmeye çalışmadın habire orta sahaya adam aldın şimdi hala Caner diyorlar yok can bartu gelsin oynasın , Galatasaray’a bakıyorsun işler kötü gitse Fatih terim gelsin adam gelir bitmiş terim iş yapmaz sonra gitsin , yok kardeşim Türk futbolu izlenmez beş senedir izlemiyorum git Malta ligini izle daha çok heyecan var oyun var istek var mücadele var

6
5
yanıtYanıtla
halil bardakcı:

Bu canerden hala be bekliyor taraftar anlamıyorum Geçen sezon canerin yüzünden kaç krıtik maç kaybettik çabuk unutuluyor

3
0
yanıtYanıtla
az oz:

doğru aslında dünkü maçta sürekli bir orta yapma çabası vardı madem öyle Caneri niye gönderdin !!

2
0
yanıtYanıtla
mürüvet çevik:

Beşiktaş şampiyon olur bireysel olarak harikalar trabzon 2 olur 3 le 4 bilemem

1
1
yanıtYanıtla
az oz:

kimsenin caneri istediğinden değil adamı sürekli orta yapıyor deyip eleştirip gönderiyorsun oyun taktiğine uygun değil diyorsun. gelinen noktada baktığında dün yine sadece orta ile gol aramaya çalıştı. yerden bitme rossi ye kafa golü at diye bekledik !!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title