Haberler

Çağdaş Bodrum Spor, Aliağa Petkimspor'u mağlup ederek ilk devreyi mutlu bitirmeyi hedefliyor

Güncelleme:

Çağdaş Bodrum Spor, Antrenör Ahmet Çakı yönetiminde çıktığı son iki maçını kazanarak düşme hattından uzaklaştı. Bu hafta evinde Aliağa Petkimspor'u mağlup ederek ilk devreyi mutlu bitirmeyi hedefliyor.

Fırat AKAY / BODRUM,

BASKETBOL Süper Ligi'nde Antrenör Ahmet Çakı yönetiminde çıktığı son iki maçını kazanarak düşme hattına gerilemekten kurtulan Çağdaş Bodrum Spor, bu hafta evinde Aliağa Petkimspor'u da mağlup ederek ilk devreyi mutlu bitirmeyi hedefliyor. Pazar günü Play-Off ve Türkiye Kupası bileti peşindeki Petkimspor'u Muğla Menteşe Spor Salonu'nda ağırlayacak Bodrum ekibinde takım kaptanı Erkan Veyseloğlu, "Antrenör değişikliğinden sonra oynadığımız iki maçı da kazandık. Aslında sezon boyunca evimizde birçok maçı kazanma noktasına getirmiştik ama kazanamamıştık. Hocamızla iyi bir enerji yakaladığımızı düşünüyorum. Alt sıralarda bence hak etmediğimiz bir noktadaydık. Daha iyi bir konuma geldik. Devreyi 3'te 3 yaparak bitirmek istiyoruz" dedi.

Takımın tecrübeli yıldızlarından Amar Alibegovic ise, "Öncelikle bir önceki antrenörümüze teşekkür etmek istiyorum. Beni Bodrum'a getiren oydu. Bodrum'a gelme sebebim bir önceki koçumuzdu. Koç ve sistem değişikliği ile beraber daha iyi oynamaya başladık, yükselişe geçmeye başladık ve bunu da sürdürmek istiyoruz. Kesinlikle bütün takım aynı yönde ilerlemeye devam ediyor. İlk üç aydan sonra şu an çok iyi oynuyoruz. Antrenmanlarda çok çalışıyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Yeni koçun prensipleri ile birlikte bunu geliştirmeye devam etmek istiyoruz ve enerjimizi de artırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ahmet Çakı Bodrum Spor Basketbol Maç Sonucu Süper Lig Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title