Haberler

Büyükşehir yaz spor okulları başlıyor

Güncelleme:

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7'den 70'e herkese spor yaptırmak için yaz ve kış olmak üzere yılda iki dönem halinde düzenlediği Yaz Spor Okulları başlıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7'den 70'e herkese spor yaptırmak için yaz ve kış olmak üzere yılda iki dönem halinde düzenlediği Yaz Spor Okulları başlıyor. 21 farklı branşta verilecek spor kurs kayıtları resmi siteden çevrimiçi yapılmaya başlanacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yıl boyu vatandaşlara ücretsiz olarak sunduğu ücretsiz spor kurslarında yaz spor kurs kayıtları başlıyor. Özellikle çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla hayata geçirilen Yaz Spor Okulları çerçevesinde 21 farklı spor branşında kurs verilecek. Bu çerçevesinde atletizm, bale, basketbol, buz pateni, capoeira, cimnastik, güreş, judo, karate, masa tenisi, okçuluk, pilates, satranç, step aerobik, tekvando, tenis, voleybol, yoga, yüzme, zumba ve zumba kids spor branşları vatandaşların tercihine sunulacak. 20 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 08.30'dan itibaren başlayacak kurs kayıtları Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesinden "Spor Kursları Başvuru Formu" doldurularak yapılacak. Online kayıtın yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi, Yenişehir Spor Merkezi ve İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde yaz spor kurs kayıtlarının alınacağı ifade edildi.

Başkan Zolan herkesi spor yapmaya davet etti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de 7'den 70'e herkesin en az bir spor dalı ile meşgul olmasını arzu ettiklerini ifade ederek, başta çocuklar ve gençler olmak üzere tüm hemşehrilerini yaz spor okullarına davet etti. Sporun sağlıklı bir yaşam için olmazsa olmaz olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza istediği branşta spor yapma imkanı sunmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi spor yapmaya bekliyorum. Şimdiden kurslarımıza katılan herkese başarılar diliyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title