Haberler

Bursaspor'un Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu 20 Ocak'a ertelendi

Güncelleme:

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bursaspor'da, Olağanüstü Seçimli İdari ve Mali Genel Kurulu ilk oturumda yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 20 Ocak'a ertelendi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, genel kurulun ilk toplantısına 55 üye katıldı. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder, toplantının 20 Ocak Cumartesi saat 14.00'de çoğunluk aranmaksızın Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu'nda gerçekleştirileceğini duyurdu. Genel kurulda, kulüp başkanlığına aday olan Sinan Bür ile Raşit Barışıcı'nın listeleri yarışacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bursaspor'da, Olağanüstü Seçimli İdari ve Mali Genel Kurulu ilk oturumda yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 20 Ocak'a ertelendi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, genel kurulun ilk toplantısına 55 üye katıldı.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder, toplantının 20 Ocak Cumartesi saat 14.00'de çoğunluk aranmaksızın Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu'nda gerçekleştirileceğini duyurdu.

Genel kurulda, kulüp başkanlığına aday olan Sinan Bür ile Raşit Barışıcı'nın listeleri yarışacak.

Kaynak: AA / Spor

Bursaspor Orhangazi Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title