Haberler

Bursaspor'un genç yeteneği Ali Akman, gollerine devam ediyor

Güncelleme:

Bursaspor'un genç santrforu Ali Akman, Boluspor karşısında da boş geçmedi.

Bursaspor'un genç santrforu Ali Akman, Boluspor karşısında da boş geçmedi. 18 yaşındaki oyuncu, attığı iki golle galibiyette önemli rol oynarken, gol sayısını da 7'ye çıkararak gol krallığı yarışına ortak oldu.

Bursaspor'un genç yeteneği Ali Akman, gollerine bu hafta da devam etti. Bursa temsilcisinin, TFF 1'inci Lig'de Boluspor'u 4-2 yendiği maçta sahneye çıkan 18 yaşındaki santrfor, attığı iki gol ile maçın yıldızı oldu. Böylelikle, ligde geride kalan 8 maçtaki gol sayısını da 7'ye çıkaran genç oyuncu, gol krallığı yarışında da zirveye ortak oldu.

SEZONA İYİ BAŞLADI

Bu sezon Bursaspor'un oynadığı tüm resmi maçlara ilk 11'de başlayan Ali Akman, 6 maçta da tam süre aldı. Ligin ilk iki haftasında Adana Demirspor ve Altınordu ağlarını havalandıran genç santrfor, sonraki iki maçı boş geçmesine karşın; 5'inci haftada oynanan Balıkesirspor maçında attığı 2 gol ve bir asistiyle yeniden yıldızını parlattı.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Son iki haftada da gollerine devam eden Ali Akman, Akhisarspor deplasmanında takımının tek golünü kaydederken, Boluspor karşısında da attığı gollerle dikkat çekti. Genç oyuncu, karşılaşma sonrası da büyük sevinç yaşadı. Akman aynı zamanda, takımının en fazla gol katkısı veren oyuncusu konumunda yer alıyor.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSINI KATLADI

Geçtiğimiz sezonun özellikle ikinci yarısında, genelde oyuna sonradan dahil olan Ali Akman, Play-Off maçlarında forma şansı bulamazken; ligde ter döktüğü 450 dakikada 2 gol ve bir asist gerçekleştirdi. Kupa maçlarında da 2 gol atarak, geçtiğimiz sezonu 4 gol ve bir asist ile tamamlayan Ali Akman, bu sezon ilk 11 şansı bulmasının ardından, performansını katlayarak sürdürdü.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bursaspor Ali Akman Boluspor Genç Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title