Haberler

Bursaspor, Japon Oyuncu Ryota Morioka'yu Kadrosuna Katmak İstiyor

Güncelleme:

Seydou Doumbia ile prensipte anlaşma sağlayan Bursaspor'un yeni hedefi Japon oyuncu Ryota Morioka oldu.

Hücuma takviye çalışmalarını sürdüren Bursaspor, 10 numara transferi için gözünü Japon oyuncu Ryota Morioka'ya dikti.

Yeşil-beyazlı ekip uzun süredir gündeminde tuttuğu Seydou Doumbia ile prensipte anlaşma sağladı. 30 yaşındaki oyuncu ve bonservisinin bulunduğu Portekiz'in Sporting Lizbon Kulübü ile yapılan görüşmelerden olumlu ayrılan Bursaspor'un, deneyimli golcüyü yarın veya pazar günü Bursa'ya getiriyor.

10 NUMARAYA JAPON OYUNCU

Doumbia'nın yanı sıra hücuma takviye için çalışmalarını sürdüren Bursaspor'da gündeme yeni bir isim daha geldi. Geçtiğimiz sezonun sonunda yeşil beyazlı kulüp ile yollarını ayıran Pablo Martin Batalla'nın yerini doldurmak isteyen Bursaspor yönetimi, Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyen orta saha oyuncusu Ryota Morioka'da karar kıldı.

JAPON OYUNCU BURSASPOR'A YEŞİL IŞIK YAKTI

Japon oyuncu için girişimlerde bulunan yeşil beyazlı yönetimin, bu transferi de önümüzdeki hafta içerisinde bitirmek istiyor. Oyuncunun da Bursaspor'a yeşil ışık yaktığı belirtilirken, Belçika basını da Morioka'nın kariyerindeki bir sonraki durağın Türkiye olacağını yazdı. 27 yaşındaki Japon oyuncu, geçtiğimiz sezon Belçika'da forma giydiği 43 maçta 15 gol ve 15 asiste imza atarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Seydou Doumbia Bursaspor Belçika Japon Spor Haberler

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Pendik'te bulunan cesetle ilgili kan donduran detaylar! 16 parçaya bölünmüş, derisi bile yüzülmüş

Pendik'te bulunan cesetle ilgili kan donduran detaylar! 16 parçaya bölünmüş, derisi bile yüzülmüş

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Şaban Oğlu Şaban filmi konusu nedir? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları ve Şaban Oğlu Şaban özeti! #128250 Şaban Oğlu Şaban nerede çekildi, köşk nerede? Hangi il ve ilçede çekildi? Şaban Oğlu Şaban film çekimleri nerede yapıldı, ev neresi? #128250 Kuş gribi hayvandan insana geçer mi? Kuş gribi etten bulaşır mı? Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 26. bölüm canlı yayın izleme linki #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 27 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 Türkiye'nin kendi petrolü var mı? Türkiye'de petrol var mı varsa neden çıkaramıyoruz? 27 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki! #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! 2024 Kurbanlık fiyatları! Büyükbaş ve Küçükbaş kurban fiyatı ne kadar? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI! Toki'nin başvuru şartları neler?
Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

500

Yorumlar (4)

Yildiz:

Ilk defa duyuyorum

2
0
yanıtYanıtla
Vay kardeşim:

Adını hiç duymadım ama istatistikleri çok iyi

0
0
yanıtYanıtla
Unitimsah:

En fazla Turk oyuncu oynatan da yetistiren de bursaspor dur.cahillere duyrulur.bu yillardir boyle.daha bu senenin ilk macinda da Turk oyuncuya yer veren takim

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Judocu bu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title