Haberler

Bursaspor, genç futbolcuları profesyonel sözleşme imzaladı

Güncelleme:

Bursaspor, altyapısından yetişen Enes Çalışkan, Enes Solakoğulları, Taha Karataş ve Emir Aptioğlu ile profesyonel sözleşme imzaladı. Başkan Recep Günay, genç futbolculara başarılar diledi ve kulübün geleceğinin bu gençlerde olduğunu vurguladı.

Bursaspor, genç futbolcuları Enes Çalışkan, Enes Solakoğulları, Taha Karataş ve Emir Aptioğlu ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Bursaspor Kulübü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, altyapımızda yetişen Enes Çalışkan, Enes Solakoğulları, Taha Karataş ve Emir Aptioğlu ile profesyonel sözleşme imzaladı.Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde gerçekleşen imza törenine Başkanımız Recep Günay, Gençlik Geliştirme Kurulu Başkanımız Mesut Uçaner, futbolcularımız ve aileleri katıldı" denildi.

"Oyuncu satmayan tek başkanım"

İmza töreninde konuşan Bursaspor Başkanı Recep Günay, "Genç kardeşlerimize hayırlı olsun. Şimdi daha çok çalışacaklar, hiçbir zaman 'Ben futbolcu oldum' deme şansları yok; hep kendilerini geliştirmeye çalışacaklar. Bakın, dünyanın en önemli futbolcuları hala ilk günkü hevesleriyle sahadalar. Hayırlı uğurlu olsun. Buradan şuna da değinmek istiyorum. Hakkımızda 'Oyuncu satacaklar, geleceğimizi satacaklar' diye spekülasyonlar çıkartıyorlar. Biz aksine gençlerimizi kulübümüze kazandırıyoruz. Ben tarihte oyuncu satmayan ilk başkanım. Bursaspor'un geleceği bu gençlerimiz. Bir dakika oynamadan giden yabancı oyuncular ve menajerli değil" diye konuştu.

Gençlik Geliştirme Kurulu Başkanı Mesut Uçaner ise, "Böyle yetenekli oyuncuları profesyonel yaptığımız için çok mutluyum. Gelecekleri çok parlak, kulübümüze önemli hizmetler verecekler. Kendilerine başarılar diliyorum"dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Günay Bursaspor Karataş Futbol Spor Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Şarj edilebilen hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Şarj edilebilen hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi

Bakmadan Geçme

Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Tuğba Şenoğlu neden kadrodan çıkarıldı? Filenin Sultanları kadrosunda değişiklik! Tuğba neden yok? UEFA Ülke puanı sıralaması son durum || Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? 26 TEMMUZ HAVA DURUMU || Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminleri
Kuledeki 'şantaj' Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

Kuledeki "şantaj" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title