Haberler

Burak Yılmaz yeni görevinde ilk icraatını yaptı! Yusuf Yazıcı, Süper Lig devine geliyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığına gelmesi an meselesi olan Burak Yılmaz, yeni görevinde ilk icraatını yaptı. Yılmaz, Lille ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Yusuf Yazıcı'yı siyah-beyazlı kulübe gelmeye ikna etti. Beşiktaş'ın 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transferi bitirmesi bekleniyor.

Kiralık olarak forma giydiği Trabzonspor'da beklentilerin çok altında kalan Yusuf Yazıcı, Beşiktaş'a çok yakın. Milli futbolcuya siyah-beyazlı formayı giydirmek için Yusuf Yazıcı devreye girdi.

BURAK YILMAZ İKNA ETTİ

Sözcü'de yer alan habere göre, Şenol Güneş'in yardımcılığına gelmesi beklenen Burak Yılmaz, ilk icraatını Yusuf Yazıcı'yı Beşiktaş'a gelmeye ikna ederek yaptı. Siyah-beyazlıların, 26 yaşındaki futbolcuyu Lille'den 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmesi bekleniyor.

YUSUF'UN KARNESİ

Yusuf Yazıcı geçen sezon Trabzonspor formasıyla 24 maça çıktı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 6 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

Burak Yılmaz yeni görevinde ilk icraatını yaptı! Yusuf Yazıcı, Süper Lig devine geliyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yusuf Yazıcı Burak Yılmaz Şenol Güneş Beşiktaş Güneş Lille Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Hayri :

Her zaman derim kulupler de adam kayırma her zaman ön safhadadır bunların gözünde artık paralar pul kadar değersiz olduğundan aa 3 milyon avro bedava gelsin işte mantığı yahu adam trabzondan yurtdışına gittiği günden beri bişey oynamıyor ne yapacak beşiktaş yusufu hiç ,gönuller bir olsun

23
5
yanıtYanıtla
osman çakır:

Adami ikna etmiş yağlı kaymaklı takıma koşa koşa gelir adam zaten bitik Beşiktaş'ın paralarını böyle heba edecekler işte yazık Yusuf'u ne yapsın bjk bitik oyuncuya 3 verilirmi ah Burak ah güzel Beşiktaş her şey böyle rant işte bu ülkede yazık umarım gerçek degildir

3
3
yanıtYanıtla
osman çakır:

Yusuf yazıcıyı kurtarıyor Burak Beşiktaş'ın parasıyla işte zaten bitmiş oyuncuyu ikna etti diyor ne iknasi adam koşa koşa geliyor ah bu rant adamcilik ah ulkrmizde busekilde işte örneği

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title