Haberler

    Bogdanovic'in İyi Başlangıcı Sacramento'ya Yetmedi

    NBA kariyerindeki ilk maçında dün gece çıkan Fenerbahçe Doğuş'un eski yıldızı Bogdan Bogdanovic, Sacramento Kings'in Phoenix Suns'a 117-115 yenilmeisne engel olamadı.

    Sakatlığı sebebiyle ilk üç maçı kaçırdıktan sonra Sacramento Kings formasıyla ilk resmi maçına Phoenix Suns karşısına çıkan Bogdan Bogdanovic, 25 dakika parkede kaldığı karşılamada 12 sayı, 3 ribaund ve 2 asistlik performansla NBA sahnesine iyi bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz günlerde koç değişikliğine giden Phoenix Suns ise Jay Triano yönetiminde çıktığı ilk maçta Devin Booker'ın 22 sayı, 5 asistlik oyunuyla Kings'i 117-115 yendi ve yeni sezondaki ilk zaferini aldı.

    Son şampiyonaldığı iki şok yenilginin ardından 'i etkileyici bir oyunla 133-103 mağlup etti. 'in 25 sayı, 8 ribaund ve 6 asistle yıldızlaştığı gecede 29 sayı, 8 asistle oynayansahanın en skorer ismi oldu ve Golden State 4. maçında 2. galibiyetini aldı.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Bogdan Bogdanovic Sacramento Kings Phoenix Suns Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title