Haberler

SPOR Bodrumspor'un gözü finalde

Güncelleme:

SPOR Bodrumspor'un gözü finaldeFırat AKAY BODRUM, (DHA)TFF 2'nci Lig'de Play-Off finaline çıkarak tarihinde ilk kez 1'inci Lig'in kapısına dayanan Bodrumspor, pazar günü İzmir'de Teco Karacabey Belediyespor'la oynayacağı final maçı öncesi kenetlendi.

SPOR Bodrumspor'un gözü finalde

Fırat AKAY BODRUM, (DHA)

TFF 2'nci Lig'de Play-Off finaline çıkarak tarihinde ilk kez 1'inci Lig'in kapısına dayanan Bodrumspor, pazar günü İzmir'de Teco Karacabey Belediyespor'la oynayacağı final maçı öncesi kenetlendi. Namağlup olduğu Play-Off serisinde çeyrek finalde Sivas Belediyespor'u yarı finalde ise An Zentrum Bayburt Özel İdarespor'u eleyen yeşil-beyazlılar şimdi de gözünü kupaya dikti. Final maçı öncesi hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Bodrumspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir, sezona kötü başlayıp ilk yarıyı 9'uncu sırada bitirdiklerini ancak devre arasında verimli geçen Antalya kampı sonrası ikinci yarıda çıkışa geçtiklerini dile getirdi.

İkinci yarıda gelen galibiyetlerle takımın özgüveninin arttığını anlatan deneyimli teknik adam, Birlik ve beraberliğimiz daha üst seviyeye çıktı. Hak ettiğimiz bir şekilde bugün finaldeyiz. Çok zorlu maçlar oynadık, bizim grubumuz daha zorlu. Çok daha kaliteli takımlar vardı, onların arasından sıyrılıp gelmeyi bildik. Karşımızda öbür grubun ikinci yarısının en iyi performansını sergileyen Karacabey var. İyi bir takım, dolayısıyla iyi yerdeler. Çok zorlu bir maç olacağını düşünüyorum. Bizim takımımızın özellikle ikinci yarı ortaya koyduğu bir oyun sistemi var. Bu oyun sistemi ve şablona bağlı kaldığımız sürece şanslı olan taraf her zaman biziz dedi.

OYUNCULAR KUPAYI İSTİYOR

Bodrumsporlu futbolcular İzmir'den kupayla ilçeye dönmek istediklerini dile getirdi. Tecrübeli futbolcu Yekta Kurtuluş, Maç trafiğinin yoğun olduğu bir sezon oldu ama neticesinde finale çıkmayı başardık. Kurulan iyi bir takım var, gelen iyi bir hoca var. Heyecanlıyız, kısmetse kupayı alıp Bodrum'a döneceğiz diye konuştu.

Onur Akbay, İkinci yarı çok farklı bir yapıya büründük. Olması gerektiği gibi oynamaya başladık. Bütün herkesin çabalarıyla finale geldik. Son bir 90, belki 120 dakika, belki penaltılar sonucunda şampiyon takım belli olacak. Diğer taraftan Karacabey de çok mücadele etti. İyi geçen bir sezonu taçlandırmak istiyoruz, bütün Bodrum halkını maça bekliyoruz dedi.

Burhan Eşer, İlk yarı bizim açımızdan iyi geçmedi. Bize yakışmayan bir ilk yarıydı. Hocamız geldikten sonra muhteşem bir ivme yakaladık. Play-Off'larda mağlubiyet almadan devam ediyoruz. Bayburt maçı çok hararetli bir maçtı. Biz Bodrumspor'a yakışanı yaptık sadece sahanın içinde kalmaya çalıştık ve oradan istediğimiz sonuçla döndük. Zor bir maç olacak, inşallah kupayı alıp Bodrum'a döneceğiz yorumu yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title