Haberler

Biri onu durdursun! Okan Buruk, Lucescu'nun rekorunu da kırdı

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hatayspor maçı sonrası 19 üst üste iç saha galibiyeti ile takımın başında en fazla iç saha galibiyeti alan teknik direktör oldu. Bu rekor daha önce Mircea Lucescu'ya aitti. Lucescu, Mayıs 2001-Mayıs 2002 arasında iç sahada 18 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.

Süper Lig devi Galatasaray'da rekor üstüne rekor kıran başarılı antrenör Okan Buruk, bu akşam oynanan Hatayspor maçından da galibiyetle ayrılarak kırılması zor bir rekoru daha geride bıraktı.

YİNE REKOR KIRDI

Okan Buruk, 19 maçla Galatasaray'ın başında üst üste en fazla iç saha galibiyeti alan teknik direktör olarak bir kez daha sarı-kırmızılı camianın tarihine geçmeyi başardı.

LUCESCU'YU GERİDE BIRAKTI

Galatasaray'da bu rekor daha önce Mircea Lucescu'ya aitti. Lucescu, Galatasaray'ın başında Mayıs 2001-Mayıs 2002 arasında iç sahada 18 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Galatasaray Okan Buruk Hatayspor Spor Haberler

500

Yorumlar (18)

Şükrü Polat:

Gnelevdekilerde 19 haftada aynı başarıyı yakaliyo

17
102
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Terbiye, edep...

yanıt73
yanıt4
Şükrü Polat:

Nuri Aga. İnan onu sizden öğrenecek değiliz. O yüzden edepsizlik yapıp edep beklemeyin

yanıt10
yanıt59
muro baba:

Genelevdekilerde aynı başarıyı yakalıyor diyorsun kayak merkezinde niye yakalayamıyor Derbi fukarası Anadolu takımlarının yol geçen hanı yaptığı tatil yeri

yanıt30
yanıt0
Mert Kafkas Sahin:

Valideden deneyimlisin anlaşılan

yanıt33
yanıt4
tamer durmaz:

Bu hakemlerle ve federasyonla lucescuyu bırak hiç bir teknikdirektörün kıramadığı veya kıramıyacağı kadar maç kazanabilir veya kaybetmez mesela şu şartlar altında gs 1000 maç arka arkaya kazansa şaşırmıyacak duruma geldik

24
45
yanıtYanıtla
muro baba:

Taner durmaz bırakın bu algıları gören de sizi sütten çıkmış ak kaşık sınız sanacak Öyle ağlıyor sunuz ki bütün hatalar haksızlıklar bize yapılıyor haksız hiç puan almadık ağlamaları yapmayın

yanıt23
yanıt7
Uğur:

Şikebahçeye rağmen helal sana Okan Üstad yapıyorsun bu sporu

16
9
yanıtYanıtla
Ali Teke:

Şükrü Polat acı var mı acı Sesin Almanya’dan duyuluyor

18
4
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Brav

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title