Haberler

Bir Fenerbahçeli daha Acun Ilıcalı'nın takımına imza attı! Pelkas, Hull City'de

Güncelleme:

Hull City Teknik Direktörü Shota Arveladze, 3-2 kazandıkları Coventry maçının ardından açıklamalarda bulundu. 72 saat içinde iki transfer gerçekleştireceklerini belirten deneyimli hoca, bu isimlerden birinin Fenerbahçe forması giyen Pelkas olduğunu belirtti. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi, Pelkas'tan önce sarı-lacivertlilerden Allahyar ve Ozan Tufan'ı da kadrosuna katmıştı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'den transferlerine devam ediyor. İngiliz ekibi, Dimitris Pelkas'ı da renklerine bağladı.

72 SAAT İÇERİSİNDE 2 TRANSFER

Coventry maçını 3-2 kazanan Hull City'de teknik direktör Shota Arveladze karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, 72 saat içerisinde takıma 2 yeni futbolcunun katılacağını belirtti. Tecrübeli çalıştırıcı bu transferlerden birinin Pelkas olacağını söyledi.

Bir Fenerbahçeli daha Acun Ilıcalı'nın takımına imza attı! Pelkas, Hull City'de

HALİL DERVİŞOĞLU'NUN İSMİNİ VERMEDİ

Diğer ismin de bir hücumcu olduğunu ifade eden Shota, bu futbolcunun gündemlerinde yer alan Halil Dervişoğlu mu olup olmadığı hakkında bilgi vermedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dimitris Pelkas Acun Ilıcalı Fenerbahçe Hull City Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title