Haberler

Beşiktaşlı Daniel Amartey: İyi bir rakibe karşı zor bir maç olacak

Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcu Daniel Amartey, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Amartey, iyi bir rakibe karşı zor bir maç olacağını belirterek, disiplinli bir oyun oynayıp galip gelmeye çalışacaklarını söyledi. Ayrıca, transferinden önce Çağlar Söyüncü ve Rachid Ghezzal ile konuştuğunu ve kulüple ilgili olumlu şeyler duyduğunu ifade etti. Amartey, hangi mevkide ihtiyaç duyulursa orada oynayabileceğini ve Afrikalı oyuncuların fazla olmasının uyum sürecini kolaylaştırdığını belirtti.

Daniel Amartey: Disiplinli bir oyun oynayıp galip gelmeye çalışacağız

Ali DANAŞ / İSTANBUL, (DHA) ' Beşiktaşlı futbolcu Daniel Amartey, "İyi bir rakibe karşı zor bir maç olacak. Hocamızı dinleyeceğiz. Disiplinli bir oyun oynayıp galip gelmeye çalışacağız' dedi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile yarın Vodafone Park'ta karşılaşacak. TSİ 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Avusturyalı hakem Julian Weinberger yönetecek. Karşılaşma öncesi kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Daniel Amartey açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ta olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Amartey, 'Büyük bir kulüpteyim. İlk maçı oynadık. İyi bir rakibe karşı zor bir maç olacak. Hocamızı dinleyeceğiz. Disiplinli bir oyun oynayıp galip gelmeye çalışacağı' diye konuştu.

"ÇAĞLAR, KULÜPLE İLGİLİ ÇOK GÜZEL ŞEYLER SÖYLEDİ"

Beşiktaş'a gelmeden önce tek başına idmanlar yaptığını ancak günden günde daha iyiye gittiğini söyleyen Amartey, transferinden önce Çağlar Söyüncü ve Rachid Ghezzal ile konuştuğunu belirtti. Amartey, 'Çağlar ile gelmeden önce konuştum. Kulüple ilgili çok güzel şeyler söyledi bana. Buraya gelmenin iyi bir karar olacağını söyledi. Kendisi çok iyi bir insan. Rachid ile de tabii ki konuştum. Üzerimden kulüp hakkında olumlu etkiler bıraktı' ifadelerini kullandı.

'HANGİ MEVKİİDE İHTİYAÇ DUYULURSA ORADA OYNARIM'

Çok farklı pozisyonlarda oynadığının hatırlatılması üzerine ise Ganalı oyuncu, 'Bek ya da stoper oynamak benim için fark etmez. Her mevkii de oynayabilirim. Hocamızın istediği doğrultuda hangi mevkii de ihtiyaç varsa orada oynarım. Benim tek yapmam gereken hocamın istediklerine hazır olmak' şeklinde konuştu.

'AFRİKALI OYUNCULARIN FAZLA OLMASI, UYUM SÜRECİMİ KOLAYLAŞTIRDI'

Takımda yer alan Afrikalı oyuncuların fazla olmasının kendisi adına avantaj olduğunu aktaran tecrübeli oyuncu, 'Bu durum, tabii ki işleri kolaylaştırdı. Takıma geldiğimde adaptasyon sürecimi daha da kısalttığını söyleyebilirim. Başka ülkelerden geliyoruz ama hepimiz Afrikalıyız. Bunu tüm takım için söyleyebilirim. Evimizden uzakta başka bir evde gibi hissediyorum. Bütün arkadaşlarım geldiğimden beri bana çok destek verdiler' diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çağlar Söyüncü Rachid Ghezzal Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title