Haberler

Beşiktaş'tan TFF'ye flaş çağrı: Karar tekrar gözden geçirilsin

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü, TFF'den Göztepe maçı için verilen kararın tekrar gözden geçirilmesini talep etti.

Beşiktaş Kulübü, Göztepe maçında kural hatası olmadığına dair yapılan açıklamanın ardından bir bildiri yayınlayarak Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kararın yeniden gözden geçirilmesini talep etti.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"TFF'den talebimizdir; konu ile ilgili kararın tekrar gözden geçirilmesi, IFAB'tan gelen tavsiye kararının kamuoyu ile paylaşılması, MHK'nın TFF Yönetim Kurulu'na tavsiye kararının kamuyu ile paylaşılması, maçlarda yaşanan pozisyonları yorumlama amacıyla oluşturulan, 50 hakem ve gözlemciden oluşan uygulamanın görüşlerinin kamuoyu paylaşılması, VAR kayıtları ile ilgili Tahkim Kurulu'nda bekleyen talebimizin ivedilikle yerine getirilmesi.

Şeffaflık ilkesine bağlı ve adalet duygusuna uygun şekilde olan bu taleplerimiz yerine getirilmediği takdirde TFF ve tüm kurullarının gözümüzde meşruluğunu yitireceğini tüm kamuoyuna bildiririz"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş Spor Kulübü Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

Bakmadan Geçme

Bahar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Süresiz nafaka kalkıyor mu? Süresiz nafaka kanun teklifi ne oldu? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Salmonella nedir? Salmonella nereden bulaşır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Recep İvedik 5 nerede çekildi, hangi ülkede çekildi? Recep İvedik 5 ne zaman çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 hangi kanalda? Recep İvedik 5 filmi konusu nedir? Recep İvedik 5 oyuncuları ve Recep İvedik 5 özeti! #128250 Aykut Enişte 2 filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte 2 filmi konusu, oyuncuları ve Aykut Enişte 2 özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Aykut Enişte 2 ne zaman, nerede çekildi? #128250 İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Soğuk çay nasıl yapılır? Evde şeftalili ve limonlu ice tea yapımı
İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500

Yorumlar (15)

Olmazz:

Yaa sen Fenerbahçe misin oturup hep beraber maçının tekrarını izleyip hakeme ceza verilsin..yeniden yeniden incelenip limitin artirilsin.. Ali koç un yok senin Beşiktaş sin sen.. sen susup kabulleneceksin..

9
4
yanıtYanıtla
SAZAN SARMALI....:

YAHU HİÇ BU KARARI FENERASYON TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİRMİ HALA OLAYA IYIMSER OLARAK BAKIYORSUNUZ.BAKINIZ FB TOP YEKÜN SALDIRIYOR BAŞKANI.HOCASI MALZEMECİSİ HİÇ CEZA ALMIYORLAR SİZDE AYNISINI YAPIN..

6
5
yanıtYanıtla
herşeyimiz bozuk:

Çünki hepsi bir tiyatro, buraya kadar hakem yardımlarıyla gelen fenerbahçe hedef saptırmaya çalışıyor. Hem hakemle maç kazanıyor hem hakemlere saldırıyor bu senenin taktiği bu. İnanılmaz kasıtlı hata yaparak feneri kazandıran hakemi bi sonraki hafta dinlendiriyorlar buna bile itiraz ediyor hakem niye maç almadı diye bunlar kadar yoldan çıkmış.

yanıt6
yanıt0
Veli:

Beşiktaş bu ülkenin yetim çocuğudur.

10
0
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUT:

ZABAHA KADAR TEKRAR TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİN !!!! DEMİRÖREN REYİZ OLSA 8JK ŞAMPİYON OLACAKTI NE GÜZEL !!!!

2
8
yanıtYanıtla
AlpBJK:

Demirören kadar BJKye zarar veren olmadı. BJK o dönemde bu kadar borçlandı. Demirören dönemi kupa tablosu: gs:15 fb:5 BJK:2 Sonuç olarak federasyonun başındakinin takımı fark etmez , önce gs, sonra fb gelir. . .

yanıt0
yanıt0
f16:

top göztepe sahasına geçiyo ordan tekrar atak başlıyo sonra faul oluyo tekrar orta gol derken bir sürü şey yaşanmış kural hatası diyo sanki direk kalceiyle karşıkarşıya kaldı ağlak kara kargalar normal bir gol yedinz

3
6
yanıtYanıtla
asddsa:

o top beşiktaşlı oyuncuya verilse o faul pozisyonu yaşanmayacaktı. bu kadarda mı aklınız yok.

yanıt5
yanıt2
TAM35:

Ağlama sen:)))) Ağzına emzik Verin Beşikte Sallayın. . ) Tekrar olsa 5ler GÖZTEPE Tam 5iktaş olur. Biri Biberon Versinnnnnnn Şu Arkadaşlara:)

4
5
yanıtYanıtla
AlpBJK:

Her şeyin ilki hep Beşiktaşta denenir. Papila yıllar önce imkansızı Beşiktaşa uyguladı. Defalarca şampiyonluk yarışında lüzumsuz kartlar, ilgisiz penaltılar bize uygulandı. Kulübe, oyunculara, taraftara verilemez denen cezalar verildi. . . Bu duruma gelen bir konuyu fbye ve gsye yap da görelim. iptal edilen bir rize-fb maçının yılında fb moral bulup lige tutunup şampiyon olmuştu.

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title