Haberler

    Beşiktaş'ta Başkan ile Asbaşkan, Transfer Harekatına Başladı

    Güncelleme:

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Asbaşkan Umut Güner, transfer görüşmeleri için Londra'ya gitti.

    Beşiktaş'ta transfer sezonu şimdiden açıldı... Siyah-beyazlı kulüp, teknik direktör Şenol Güneş'in Kayserispor maçı sonrası takımla yoluna devam edeceğini açıklamasının ardından gelecek sezon için kolları sıvadı.

    Tecrübeli teknik adam ile Kayserispor maçının ardından bir araya gelen yönetim transfer için düğmeye bastı. Başkan Fikret Orman ve Transferden Sorumlu Asbaşkan Umut Güner ve Büent Şükrü Yazıcıoğlu Londra'ya uçtu.

    İKİLİ, WOLVERHAMPTON'LA GÖRÜŞECEK

    Orman ve Güner ikilisinin özellikle forvet transferi için çalışmalarda bulunacağı öğrenildi. İkilinin ayrıca Ayrıca Premier Lig'e yeni yükselen ve Talisca ile yakından ilgilenen Wolverhampton'la görüşmeler yapacağı gelen haberler arasında. Beşiktaş yönetimi, 21 milyon euroluk opsiyonu kullanıp Brezilyalı yıldızı satın almak, daha sonra da yüksek bonservis bedeliyle satmayı planlıyor.

    Beşiktaş Başkanı'nın ayrıca Londra'da okuyan kızını da ziyaret edeceği bildirildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fikret Orman Şenol Güneş Umut Güner Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
    500

    Yorumlar (6)

    CAVİT KELLE:

    TÜPÇÜ NEDEN YOK O RESİMDE

    2
    25
    yanıtYanıtla
    SES İSTEMEM:

    KLASİK AZİZ TAKTİĞİ!TAKIM KÖTÜ GİDİNCE TRANSFER HABERLERİ. . .

    3
    6
    yanıtYanıtla
    GFB1907:

    HADİ LENN ORADAN

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Akıllı Adam Sanırdık!:

    Bir Galatasaraylı olarak ülkemizde örnek kulüp yöneticisi olarak Fiko''yu görürdüm, o da patates çıktı. Yani Lens, Love ve Larin transferleri kesinlikle akıl işi transferler değildir. Bu transferlerden sonra anladım ki ülkede akıllı yönetici kalmamış. TFF kendisini mahkemeye veren Fatih Terim ismini hala statlara veriyor, lig de lider olan hoca kovuluyor yerine Fatih Terim geliyor! Bu takımı Tudor''da şampiyon yapardı

    1
    1
    yanıtYanıtla
    ŞOKOLDUM:

    Bu ülkenin cumhurbaşkanı olayın ertesi günü kumpas var dedi. Daha kim neyi araştırsın?

    0
    2
    yanıtYanıtla
    mış ta mış mış.:

    yok laa ukraynaya gidiyodur o

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title