Haberler

Beşiktaş'ta üç futbolcuya ibretlik kısıtlamalar! Otoparkı kullanmak bile yasak

Güncelleme:

Siyah-Beyazlılar, ayrılmakta zorluk çıkartan Adem Ljajic, Jeremain Lens ve Douglas'a büyük kısıtlamalar getirdi. Bu futbolcular kesinlikle A Takım'la denk gelmeyecek. Aynı otoparkı dahi kullanmayacak. Antrenmanlara bir dakika bile geç kalmaları halinde noterde işlem başlatılacak.

Gitmemekte direkten Adem Ljajic, Jeremain Lens ve Douglas ile ilgili radikal kararlar alındı. Siyah-beyazlılar, 3 oyuncu için aldığı kararlarlarda kesinlikle taviz vermeyecek. Ayrılmayan bu futbolcuların maliyeti 7 milyon euroyu aşıyor...

Beşiktaş'ta ayrılmayan üç futbolcuya ibretlik kısıtlamalar! Otoparkı kullanmak bile yasak

OTOPARK YASAK

A Spor Muhabiri Sercan Dikme'nin aktardığı bilgiye göre; bu futbolcular artık tesislerde A Takıma yaklaştırılmayacak. Araçlarını A Takım oto parkına park edemeyecekler. Ve yapacakları idmanlara geç kaldıklarında hemen noter işlemi başlatılacak.

Beşiktaş'ta ayrılmayan üç futbolcuya ibretlik kısıtlamalar! Otoparkı kullanmak bile yasak

7 MİLYON EURO

Adem Ljajic, Jeremain Lens ve Douglas'ın Beşiktaş'a 1 yıllık maaş maliyeti yaklaşık 7 milyon euroyu aşıyor.

Beşiktaş'ta ayrılmayan üç futbolcuya ibretlik kısıtlamalar! Otoparkı kullanmak bile yasak

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jeremain Lens Adem Ljajic Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (6)

Uğur Duran:

Beşiktaşın bu üçüne ve Fenerin Sinan Gümüş'e uyguladığı bu insanlık dışı politikaları kınıyorum... Transfer ederken omuzlarda taşı, formdan düşünce at çöpe gitsin. çok yazık!!

55
52
yanıtYanıtla
pentakill lol:

sinan gümüşün durumu farklı yanlız. transfer teklifi var ve fatih karagümrükten bonservis bedeli alacaktı fenerbahçe sinan milyon eurolar kazanan bir futbolcu değil. maaşının neyini beğenmemişte gitmemiş.

yanıt1
yanıt0
Qwe Qwe:

Adamlar oynarken iyi. Gelmeleri için ikna et herşeyi ser önlerine. Sonrasında düşük form sakatlik vs sebebiyle oynatma. Yerine başka daha iyi adam bul. Sözleşmeleri olduğu halde daha az para veren kulüplere gitmeye zorla. Gitmeyince de ceza ver kafana göre. Oldu ya. Ne güzel iş.

51
35
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU :

GİTMEYİN LA HER YERE ZAMANINDA GİDİN BÜTÜN KURALLARA UYUN , PARANIZI ÇATIR ÇATIR ALIN, ÖYLE OLMAZ BÖYLE OLURA GETİRİN...

23
23
yanıtYanıtla
ismail athan:

bir futbolcu aile geleceğini futbolda kazanır futbolcu emekçiler emeğine göz koyacaksan 600 milyon dolar burç var çalanları bulun soygunculardan tahsil edin yapabilecekmisiniz

8
29
yanıtYanıtla
Nazım :

Ne olacak sakatlanir 2 hafta agir antremandan sonra yatarlar 1 ay?

16
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title