Haberler

Beşiktaş maçı sonrası olay sözler! Abdullah Avcı şampiyonlukla ilgili ilk kez böyle konuştu

Güncelleme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş ile 1-1 sona eren mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. "Şampiyon oluyoruz" diyen deneyimli hoca, "Sadece resmiyetleşmesini bekliyoruz. Sanırım Ramazan sonunda şampiyonuz. Bayrakları hazırlasınlar, kutlamalara başlasınlar. Çifte bayram olacak. Türkiye Kupası'nı da istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, ilk kez şampiyonlukla ilgili bu kadar net konuştu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şöyle:

"ÇIKIŞ ARAYAN TAKIMLARA KARŞI BU TİP OYUNLAR NORMAL"

"Ligimizin son şampiyonu ve onun üzerine kadro zenginliği koymuş bir takım Beşiktaş. Bazen performans alamıyorsun, dalgalı bir süreç yaşadılar. Oyuncu kalitesinin, hoca değişikliğindeki verdiği reaksiyon... Beşiktaş çok kaliteli bir takım. Bazen performans alamıyorsun, bunlar olur. Beşiktaş'a karşı rakip arkası koşular yapmaya çalıştık. Beşiktaş'ta çok etkin oyuncular var. Büyük takımlara yakışır bir maç oldu. İkinci yarı oyunu istediğimiz yöne çevirdik. penaltı, sonrasında gol. Kırmızı karttan sonra yine golü aradık. Çıkış arayan takımlara karşı bu tip oyunlar normal.

"RAMAZAN SONUNDA ŞAMPİYONUZ"

Biz şampiyon oluyoruz. Sadece resmiyetleşmesini bekliyoruz. Sanırım Ramazan sonunda şampiyonuz. Bayrakları hazırlasınlar, kutlamalara başlasınlar. Çifte bayram olacak. Türkiye Kupası'nı da istiyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

ADEM ÇELİKEL:

Dün Akşam sözü almış birilerinden.

7
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title