Haberler

Beşiktaş, Lugano maçında kadroda değişiklik yaptı

Güncelleme:

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda Lugano'yu konuk ettiği maçta teknik direktör Şenol Güneş tarafından yapılan 4 değişiklikle sahaya çıktı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da maçı izledi. Beşiktaşlı taraftarların istifa protestolarına müzikli müdahale yapıldı. Chamberlain, Cenk ve Ghezzal bir maçlık aranın ardından yeniden kadroda yer aldı.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, son oynadıkları Konyaspor müsabakasının 11'ine göre Lugano karşısına 4 değişiklik ile sahaya çıktı.

Uefa Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında Beşiktaş, sahasında İsviçre'nin Lugano takımı ile karşılaşıyor. Siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş, son oynadıkları Konyaspor maçına göre Lugano karşısında 4 değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam; Daniel Amartey, Bahtiyar Zaynutdinov, Milot Rashica, Jackson Muleka'nın yerine Eric Bailly, Alex Oxlade Chamberlain, Cenk Tosun ve Rachid Ghezzal'a görev verdi. Siyah-beyazlılar, Lugano karşısına şu 11 ile sahaya çıktı:

"Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Eric Bailly, Omar Colley, Arthur Masuaku, Amir Hadziahmetovic, Salih Uçan, Alex Chamberlain, Rachid Ghezzal, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar" - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Osman Aşkın Bak Şenol Güneş Beşiktaş Gençlik Lugano Güneş Spor Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title