Haberler

Süper Ligde Haftanın Kapanış Maçında Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u 4-1 Yendi

Güncelleme:

Beşiktaş, 4 maçlık galibiyet hasretine Rizespor maçıyla son verdi. Siyah-beyazlılar Çaykur Rizespor'u, Mustafa Pektemek (2), Caner Erkin ve Vagner Love'ın golleriyle 4-1 mağlup etti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan maçı Beşiktaş 4-1 kazandı. Siyah-beyazlı takıma 3 puanı getiren golleri Mustafa Pektemek (2), Caner Erkin ve Vagner Love attı. Quaresma, 61. dakikada bir penaltı atışından yararlanamadı.

RİZESPOR KARŞILAŞMAYI 9 KİŞİ TAMAMLADI

Çaykur Rizespor'un tek golünü Roco kendi kalesine atarken, 10. dakikada Orhan Ovacıklı, 61. dakikada da Saadane kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Beşiktaş, bu sonuçla birlikte puanını 18'e yükseltti. Rizespor ise 8 puanda kaldı. Beşiktaş, 3 Kasım Cumartesi günü Başakşehir'e konuk olacak. Çaykur Rizespor ise 5 Kasım Pazartesi günü Göztepe'ye konuk olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (19)

mustafa:

hem türk basini hem türk futbolu demirörenin elinde tabiki beşiktaş yenecek aslinda beşiktaş tirt bir takim birilerin eliyle şampiyon yapiliyor

7
10
yanıtYanıtla
Serwet:

5 te olur 10 da olur 12 ye 9 kişi

10
4
yanıtYanıtla
Trabzonspor 61:

Rizespor,un hezimete uğraması trabzonu sevince bogdu,,bu gece sabaha kadar horon tepecegiz.herkese bedava hamsi tava ikram edeceğiz;)))

5
5
yanıtYanıtla
rize spor:

sen bu kafayla sittim sene şampiyon olamazsın. rizelide bundan ötürü bayram edecek. ezikler sizi.

yanıt2
yanıt1
kedi:

fener için oynadık yoksa son üçe girecekti.

6
1
yanıtYanıtla
Var:

Iyiki var var, yoksa 1 kırmızı kart, bir penaltı verilmeyecekti bjk nin

2
4
yanıtYanıtla
Mr X:

2 kırmızı kart görmüş bir takıma 4 tane bjk gibi bir takım gol atmış, sanki cok büyük bir marifet, yazıklar olsun anadolu takımlarını harcıyorlar

4
2
yanıtYanıtla
72:

haydi fener sen yenersin rizeyi

1
5
yanıtYanıtla
Nedim:

Allah senin belani versin 72

yanıt4
yanıt1
KARGA AVCISI.:

BJK Bu Hafta Onda Atabilirdi Olmayan Penaltilar Birde Futbol federasyonunun Tepesindeki13 kisi 9 kisiye karsi kazanmak nekadar güzeldi degilmi yorumu size birakiyorum.

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title