Haberler

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den "Ali Koç bizi savunmasın" diyen taraftara: Evladım, ben şaklaban değilim

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, Fenerbahçe derbisi için Vodafone Park'a gittiği sırada taraftarlarla girdiği diyalog gündem yarattı. Bir taraftarın "Ali Koç savunmasın bizi başkanım" sözlerine "Evladım, şaklabanlık yapanlardan ben olmam. Ben şebek değilim" ifadesiyle yanıt veren Çebi'nin sözleri infiale neden olurken, Fenerbahçeli taraftarlar görüntülere büyük tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın sezonunun son derbisinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk ettiği maçın öncesinde siyah-beyazlı takımın başkanı Ahmet Nur Çebi ile taraftarlar arasındaki diyalog gündem oldu.

"ALİ KOÇ'UN GAZINA MI GELİYORSUN?"

Bir Beşiktaş taraftarının "Trabzon'a çok taviz verdiniz" sözlerine Çebi, " Ali Koç'un gazına mı geliyorsun? Yürü git!" diye yanıt verdi. O anlarda yaşanan diyaloglarla ilgili bir video daha sosyal medyada yer aldı.

"BEN ŞEBEK DEĞİLİM"

Siyah-beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi, bir taraftarın "Ali Koç savunmasın bizi başkanım" sözlerine "Evladım, şaklabanlık yapanlardan ben olmam. Ben şebek değilim" sözleriyle yanıt verdiği ortaya çıktı.

FENERBAHÇE TARAFTARI ÇEBİ'YE TEPKİ GÖSTERDİ

Söz konusu video sosyal medyada viral olurken Fenerbahçeli taraftar oluşumları Çebi'ye tepki gösterdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Ahmet Nur Çebi Fenerbahçe Beşiktaş Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

MUSTAFA KEMAL:

SEN EN BÜYÜKLERİNDENSİN

44
17
yanıtYanıtla
Hayri :

insan bazen düşünüyor acaba mahsus mu yapıyorlar yada bu kadar yetersiz mi bunlar yahu ne var ortada hiç bişey yokken bu gerginlik niye lşg bitmiş bişey yapamamışssınız acaba tepkileri başka yerlere çekmek için mi bu çabalar

15
3
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

sebek degilsin he ya... bos bos konususun.... bjk fenerbahce derbisindeki gerginlik neydi ya ???yöneticilerinden de kaynaklaniyor bence... basari yok gündemi baska yere cekmeye calisin... hic sevmem ali kocu ama bazen adam dogrulari diyor...

10
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title