Haberler

Beşiktaş, Balotelli ile Mandzukic'i listesine aldı

Güncelleme:

Transferin son günlerinde bir forvet daha almayı hedefleyen Beşiktaş'ın Nikola Kalinic için ısrarı sürüyor. Siyah beyazlıların Hırvat forvet olmazsa dünyaca ünlü forvetler Mario Balotelli ve Mario Manzukic'e yöneleceği öğrenildi.

Valentin Rosier'i kadrosuna katarak sağ bek transferini noktalayan Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın ardından bir golcü daha almayı planlıyor.

Transferde yeniden golcüye odaklanan siyah-beyazlılar, Torino'nun da listesine giren Nikola Kalinic'in durumunu yakından takip ediyor.

Milliyet'in haberine göre; Yönetim, Kalinic'in alternatiflerini belirlerken, Mario Balotelli ve Mario Manzukic isimlerinin yeniden gündeme gelebileceği öğrenildi.

Balotelli ile Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın ilk etapta soğuk bakması nedeniyle anlaşmayan Beşiktaş Yönetimi'nin, mecbur kalması halinde İtalyan forveti tekrar gündeme alabileceği ileri sürüldü.

Balotelli dışında menajerlerin önerdiği bir diğer isim olan Mario Manzukic'i de mercek altında tutan siyah-beyazlılar, daha önce temas kurulan Kolombiyalı forvet Miguel Borja ile de bağlarını koparmadı.

FORVET İÇİN İLK HEDEF KALINIC

Golcü transferinde ilk hedef olarak Kalinic'i belirleyen siyah-beyazlılar bir taraftan da yabancı kontenjanında yer açmaya çalışıyor. Kevin N'Koudou ve Cyle Larin'e gelmesi muhtemel teklifler üzerinde çalışan yönetim, gerekirse bir yabancının sözleşmesini devre arasına kadar dondurmanın hesaplarını yapıyor.

Kadro dışı bırakılan Jeremain Lens, Isimat Mirin ve Douglas ile yolları ayırmaya çalışan siyah-beyazlılar, bu oyuncuları en kısa sürede kiralık veya bonservisleriyle birlikte göndermek istiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Balotelli Nikola Kalinic Balotelli Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (3)

menager:

tabii şişişirme fiyatlarla adam gönderseniz alırsınız, gsaray şampiyon olduğu yıl gol kralı gomisi gerçek fiyattan 5. 5 milyona satarken, başarısız olmuş fenev guilano ve josefi 11 9 toplam 20 milyona, elijf elması 17 milyona naylon fiyatlarla gönderdi, ama hak yerini buldu ve başarısılık devam etti. kul hakkı yiyerek kimse başarılı olamaz,

1
3
yanıtYanıtla
Düşünür:

Wayyy zavallı saçın dökülecek haa. Fazla düşünme saçtan sonra kedicik aklın da yok olacak

yanıt0
yanıt1
günü kurtarma:

gsarayın 485 milyon transfer harcama penceresi varken . mali disipline uygun davranırken, beşiktaş ve fener 100 milyon sınırında ve bir düzine adam alıyorlar, vedatı , geçen yıl elif elması şişirme fiyatlarla gönderip , farkı cebinden ödeyerek dolandırıcılık yaparak bu iş olmaz, ALLAH müsaade etmez, bu da kul hakkı, artık gsaray ve tarbzon . altınordu gibi altyapıya EMEKKKKKK verseniz diyorum

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title