Haberler

Beşiktaş-Antalyaspor maçında duygu dolu anlar! Cenk Tosun hüngür hüngür ağladı

Güncelleme:

Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasında tarihi görüntüler ortaya çıktı. Taraftarlar, depremzede çocuklar için 04.17'de sahaya oyuncak yağdırdı. 'Bir başkadır benim memleketim' şarkısının çalmasıyla oyuncular ve taraftarlar gözyaşlarını tutamadı. Hüngür hüngür ağlayan Beşiktaş'ın kaptanı Cenk Tosun ise yüreklere dokundu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 14'üncü haftasında ertelenen maçta Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Taraftarların tribünleri doldurduğu karşılaşmada ülkemizde meydana gelen deprem faciasında hayatını kaybeden vatandaşlarımız unutulmadı.

Beşiktaş-Antalyaspor maçında duygu dolu anlar! Cenk Tosun hüngür hüngür ağladı

SAHAYA OYUNCAK YAĞDI

Beşiktaşlı taraftarlar, 04.17'de sahaya oyuncak yağdırdı. Görevliler, deprem bölgesindeki çocuklara gönderilmesi için oyuncakları çuvallara doldurdu. O sırada stattan "Bir başkadır benim memleketim" şarkısı çaldı.

Beşiktaş-Antalyaspor maçında duygu dolu anlar! Cenk Tosun hüngür hüngür ağladı

CENK VE MAXIM AĞLADI

Beşiktaş'ın kaptanı Cenk Tosun ve Gaziantep FK'dan transfer edilen Maxim, gözyaşlarını tutamadı. Hüngür hüngür ağlayan Cenk, herkesin yüreğine dokundu.

CEMALİ YÜREK YAKTI

Antalyaspor'un Hataylı futbolcusu Cemali Sertel, deprem anında yaşadıklarını maç öncesinde anlattı. İzleyenler duygusal anlar yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Cenk Tosun Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Namık Ant BENSON:

Eski terbiye ile büyüdüğümüz için sahaya oyuncak atılması tasvip ettiğim bir hadise değildir. Çok ayıp.

0
3
yanıtYanıtla
Namık Ant BENSON:

Pelüş oyuncakların tribünlerden yerlere atılması ve sonra da oradan toplanıp depremzede çocuklara gönderilmesi tasvip edebileceğim bir hadise değildir. Düşünce yanlıştır ve çok ayıptır.

0
2
yanıtYanıtla
slim shady:

Başka yöne bakanlar hariç herkesin gözleri doldu!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title