Haberler

Bayern Münih'te bir dönem sona eriyor! İşte Robert Lewandowski'nin yeni takımı

Güncelleme:

Bayern Münih'in yıldızı Robert Lewandowski ile Alman devi arasındaki sözleşme görüşmeleri durdu. Polonyalı golcü için Barcelona'nın devreye girdiği ve futbolcuyla prensip anlaşmasına varıldığı ifade edildi. Katalanlar bu transfer için Bayern Münih'e 50 milyon euro ödemeye hazır.

Yeni sezona fırtına gibi başlamak isteyen Barcelona, kadro kalitesini artırmak için girişimlere başladı. Yıldız bir golcüyü takıma kazandırmak için kolları sıvayan Katalan devi, Robert Lewandowski'yle prensip anlaşmasına vardı.

PAZARLIK MASASINA OTURUYORLAR

Ajansspor'un Sport'tan aktardığı habere göre, Bayern Münih ile 2023'e kadar kontratı bulunan Robert Lewandowski, sözleşme konusunda sorun yaşadı ve sezon sonu için Barcelona ile anlaşma sağladı. Dev kulüplerin ise golcünün bonservis bedeli için pazarlık masasına oturacağı kaydedildi.

Bayern Münih'te bir dönem sona eriyor! İşte Robert Lewandowski'nin yeni takımı

50 MİLYON EURO ÖDEMEYE HAZIRLAR

Barcelona'nın, Bundesliga ekibi Bayern Münih ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Robert Lewandowski için 50 milyon euro ödemeye hazır olduğu belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Robert Lewandowski Bayern Münih Barcelona Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

emre karakuş:

madem barça nın bu kadar parası vardı neden messiyi tutamadı?

8
1
yanıtYanıtla
Çelik Can :

messi bitti artık

yanıt3
yanıt1
Eren İsmail:

Aç gozlulugun sonu Ronaldo ve Messi gibi olur. Para alırsın ama itibar kaybedersin. Paran zaten var kal olduğun yerde

6
3
yanıtYanıtla
Comolokko61:

Olm mal mısınız bu adam 50 milyona bırakılırmı

4
4
yanıtYanıtla
funy Cup:

Burağı alın abi ... O sadece türklere ihanet eder. Sizde oynar.

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title