Haberler

Barış: Çok Çalıştım

Galatasaraylı Futbolcu Barış, Zaman Zaman Yedek Kaldığını, Ancak Çok Çalışarak Bunun Karşılığını Aldığını Söyledi.

Taşkın Çamkıran Bildiriyor - Galatasaraylı futbolcu Barış, zaman zaman yedek kaldığını, ancak çok çalışarak bunun karşılığını aldığını söyledi.

Barış, UEFA Avrupa Ligi'nde yarınki SK Sturm Graz-Galatasaray maçının yapılacağı UPC Arena'da düzenlediği basın toplantısında, her futbolcunun sürekli oynamak isteyeceğini dile getirerek, ''Ben de sezonun ilk haftalarında çok oynamadım. Bunun nedenlerini hep kendimde aradım. Sonraları da çok çalıştım. Gerçekten hiç bırakmadım, bırakmayacağım da. Burası Galatasaray, orta sahada müthiş rekabet var. Oynamadığınızda moral bozukluğu oluyor. Hep çalışmak zorundasınız. Burada mukaveleniz var ve elinizden geleni yapmalısınız. Hocamız da bunu gördü ve uzun süredir oynuyorum. Azmin karşılığını bir haftada bekleyemezsiniz ama 10 haftada bunu görebilirsiniz'' diye konuştu.

SK Sturm Graz maçından galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini belirten Barış, ''Bazı oyuncularımız buraya getirilmedi. Yarın daha çok görev almayan oyuncularımız oynayacak. Onların kendilerini göstermeleri için büyük bir şans olacak'' dedi.

Rakipleriyle İstanbul'da yaptıkları ilk maçta gerçekten şanssız bir biçimde berabere kaldıklarını hatırlatan Barış, ''Yarın burada maçı kazanmak istiyoruz. Bunun için de şimdiden herkesin maça kendisinin vermesi lazım. Daha çok görev almayan oyuncular iyi konsantre olursa galip gelebiliriz'' diye konuştu.

Barış, sahanın zeminiyle ilgili sorun yaşamayacaklarını, çünkü zemin için ısıtma sisteminin olduğunu öğrendiklerini vurguladı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title