Haberler

Barcelona, Özkan Sümer için başsağlığı mesajı yayımladı

Güncelleme:

Dünya devi Barcelona'nın Türkiye hesabı 80 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Özkan Sümer için başsağlığı mesajı yayımladı. Katalan ekibi, paylaşımında 1990 yılında Trabzonspor'un Barcelona'yı mağlup ettiği maçı hatırlattı.

İspanya devi Barcelona'nın Türkiye hesabı 80 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Özkan Sümer için başsağlığı mesajı yayımladı.

İspanya devi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye'deki ilk maçımızda, 19 Eylül 1990'da, Avni Aker'de, Barcelona'nın başında Johan Cruyff ve Trabzonspor'un başında Özkan Sümer vardı. Huzur içinde uyusunlar" ifadelerine yer verdi.

Barcelona, Özkan Sümer için başsağlığı mesajı yayımladı

BARÇA'YI YENEN İLK TÜRK TAKIMI OLDU

Barcelona, mesajın altına ise tarihte Barcelona'yı mağlup eden ilk Türk takımı Trabzonspor olmuştu. Maçın oynandığı görüntüleri de paylaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Özkan Sümer Barcelona İspanya Haberler

500

Yorumlar (3)

Hakikat:

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun!Dile kolay; Yarım asırdan fazla bir zaman Türk futboluna ve Trabzonspor''a hizmet etmiş değerli bir büyüğümüzdü. .

4
0
yanıtYanıtla
Ayhan Demir:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. İyi bilirdik. Hakkımız varsa helâl olsun.

2
0
yanıtYanıtla
amin:

Allah rahmet eylesin ikincide yenede beşiktaş olmuştu

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title