Haberler

    Barcelona, Arda Turan'a kapılarını kapattı

    Güncelleme:

    İspanyol basını, Barcelona'nın, Medipol Başakşehir ile sözleşmesini fesheden Arda Turan'a "Başka takım bul" dediğini iddia etti.

    Başakşehir ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Arda Turan'ın, Barcelona'ya döneceği iddia edilmişti. İspanyol Marca gazetesine göre Barcelona, Arda Turan'a dönüş kapılarını tamamen kapattı.

    BARÇA İLE SÖZLEŞMESİ HAZİRAN'DA BİTİYOR

    Barcelona ile 2020 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen Arda Turan, Katalan ekibine dönmeyecek. Marca, Barcelona kulübü yetkililerinin Arda Turan'a 'başka takım bul' dediğini yazdı. Arda, kendisine takım bulamaması halinde ise Haziran'a kadar Barcelona'nın futbolcusu olarak kalacak.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Başakşehir Arda Turan Barcelona Marca Haberler

    500

    Yorumlar (19)

    EMOXXX:

    arda turan adamdır

    8
    31
    yanıtYanıtla
    cimbomlu05:

    Eh yeter be herkes ardaya kafayi takimis gelsin cimboma kapimiz herzaman aciktir ardaya yok o kapi kapali yok bu kapi kapali adam bir hata yapti giden gelen ardayi linc ediyor yaziklar olsun hepinize iyi günlerinde herkes ardayla gururluydu simdi düstü kimse kaldirmiyor bu mu bizim milliyetciligimiz yaziklar olsun ardaya düsman olanlara.

    8
    13
    yanıtYanıtla
    tarafsız:

    Hadi ordan Arda sakatlanmadı yada kimse ona çelme takmadı şöhreti bulunca sapıtmayacaktı alın ne yaparsanız yapın ancak size yakışır zaten. Bunun milliyetçilikle de ne alakası var boyundan büyük işlere bulaşırsan ceremesini de çekersin.

    yanıt5
    yanıt1
    Memleketim:

    Cimbomlu. Okadar istiyorsan Arda''yi al bahcene bagla. Arda zenginlik icinde futbol fukaraligi cekiyor. Birde gercekten ekenomi gücü olmayipda fakirlik cekenler var. Bize ne simarik Arda''dan.

    yanıt8
    yanıt0
    NE ALAKA:

    adam şu anda yutdışında mı anlamadım. bunun milliyetçilikle ne ilgisi var. bu tür konuşmalar oldu mu olduysa bile o zaman herkes milliyetçilikle kültürle değer verdiğimiz herşey için güzel laflar etsin. el öpsün. ondan sonra yan gelip yatsın haketmeden duygularla oynayıp keyfine baksın. ayrıca gurur duyanlar ardaya değil Türk diye gurur duymuştur. yoksa ardayı kişisel olarak tanıdığımız yok herhalde. eleştirme de demin belirttim şu an burada hali ortada çalışmıyor formsuz kötüye iyi mi diyecez

    yanıt4
    yanıt1
    Musti:

    Arda Şımardı, havalara uçtu, futboldan çok mafyalık peşine düştü, şimdi uçak düştü enkazı kaldıracak adam yok, belki GS haftalık maaşla alırsa alır. Arda zaten milyon euroları beleşten kasasına kilitledi

    yanıt4
    yanıt0
    bursasporlu:

    nerdeyse üzüleceğim ardaya barcelona istemiyor başakşehir istemiyor galatasaray istemiyor beşiktaş istemiyor en son ahmet bulut menajeri galatasarayda sezon sonuna kadar bedava oynayabilir demiş vay be bu ne forma aşkı kendini ne hallere düşürdü insan çok şımarmamalı gençler ibret alsın

    9
    2
    yanıtYanıtla
    codelover:

    yok gel ilk 11 de işe başla demişler.

    8
    2
    yanıtYanıtla
    yaanii:

    barcelonanın tarihte yediği en büyük kazık :)

    8
    0
    yanıtYanıtla
    Arif:

    Rüştü daha büyük kazıktı :)

    yanıt1
    yanıt0
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title