Haberler

    Barca'yla Ortak Projeler Yolda

    Yıllık sponsor geliri 300 milyon euroya yakın olan Barcelona'nın ticari direktörü Xavier Asensi, Türkiye pazarının önemine dikkat çekti.

    Katalan ekibinin bölgesel resmi sponsoru, gayrimenkul devi Nef ile birçok ortak projeye imza atacaklarını ifade eden Asensi, "Türkiye bizim taraftar sayımızı artırmak açısından çok önemli bir yer. Nef ile sosyal medya, promosyon ve reklam konularında önemli işler yapacağız" dedi.

    Dünya futbolunun önde gelen ekiplerinden Barcelona'nın Ticari Direktörü Xavier Asensi, Türkiye'nin Barcelona için büyük bir pazar olduğunu söyledi. İspanya'da Türk gazetecilerle bir araya gelen Asensi, Türkiye'nin en çok konut satan şirketi olan ve 3 yıllık sponsorluk anlaşmasının olduğu Katalan ekibinin bölgesel resmi sponsoru, gayrimenkul devi Nef ile birçok ortak projeye imza atacaklarını ifade etti.
    Türkiye pazarının önemine dikkat çeken ve Nef'in de bu pazarda çok önemli bir aktör olduğunun altını çizen FC Barcelona yöneticisi, "Nef ile olan projelerimize çok önem veriyoruz.
    Türkiye bizim taraftar sayımızı artırmak açısından çok önemli bir yer. Sosyal medya, promosyon ve reklam konularında Nef ile birlikte önemli işler yapacağız. Aynı zamanda Nef'in global bir marka olarak dünyaya açılmasında da Barcelona olarak yardımcı olacağız" dedi.

    Nef Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik ise "Barcelona ile yaptığımız işbirliği, Nef'in uluslararası markalaşma hedefinde çok önemli bir adım. Barcelona ile çok önemli projelere imza atacağız" diye konuştu.

    Türkiye 1. sırada

    FC Barcelona'nın aralarında Nef'in de yer aldığı 44 sponsoru bulunuyor. Kulübün yıllık sponsorluk geliri 300 milyon Euro'ya yakın. Tüm gelirin üçte birinin taraftarlardan geldiğini söyleyen Asensi, dünyada en fazla geliri olan kulüp olduklarını ifade etti. Asensi FC Barcelona'nın resmi Twitter hesabının yurt dışında en fazla Türkiye'den takip edildiği bilgisini de aktardı.

    Nef Satış Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik ile bir araya gelen Xavier Asensi (sağda), Katalan Bağımsızlık Referandumu hakkında "Biz demokrasinin yanındayız. İnsanların seçim hakkının yanındayız. Kulübün 'evet' ya da 'hayır' gibi bir görüşü yok" dedi.

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Selçuk Çelik Barcelona İspanya Türkiye Spor Haberler

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

    2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

    2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title