Haberler

Bafetimbi Gomis'ten Kayseri beraberliği sonrası olay tespit: Galatasaray hasta

Güncelleme:

Galatasaray'a 36 yaşında geri dönen Bafetimbi Gomis, ilk maçına Kayserispor karşısında çıktı. Golcü futbolcu, 1-1 sona eren karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunurken, "Karşımızdaki Galatasaray, hasta bir Galatasaray diyebiliriz. Hasta bir aslan varmış gibi... Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu unutmamamız lazım." dedi.

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, sahasında Kayserispor'la 1-1 berabere kaldı. Sarı-kırmızılı formayla 2. döneminde ilk maçına çıkan Bafetimbi Gomis karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Bafetimbi Gomis'in açıklamaları şöyle:

"HASTA BİR ASLAN VARMIŞ GİBİ"

"Karşımızdaki Galatasaray, hasta bir Galatasaray diyebiliriz. Hasta bir aslan varmış gibi... Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu unutmamamız lazım.

Bafetimbi Gomis'ten Kayseri beraberliği sonrası olay tespit: Galatasaray hasta

"BİZ DE KAZANMAYI İSTİYORUZ"

Bazen olmayınca olmuyor. Son iki maçta iki beraberlik aldık ama takımın durumuna baktığımızda bir ilerleme var. Çok daha iyi oynadığımızı, çok daha agresif olduğumuzu görebiliyorum. Biz de kazanmayı istiyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bafetimbi Gomis Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (3)

burakk:

Kim hasta etti belli. Ama onun hiç adı geçmiyor. Bu hale getirip sonra bırakıp giden

12
7
yanıtYanıtla
Mehmet Büyükbayram:

yav arkadaş en iyi zamanını gs de gördük bu adamın özetine baktım da neler kaçırıyor, bir de utanmadan konuşuyor 36 yaşındaki adamı alan yönetime yazıklar olsun Terimi hiç sevmem ve istemem ama bu sefer adama ayıp ettiler.

9
6
yanıtYanıtla
kadir uzuner:

çok teknik yorumlar yapmış, ufuk açıcı fikirleriyle yakın zamanda gs de hoca olur :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title