Haberler

Aykut Kocaman, Skrtel Dedikodularına Son Noktayı Koydu: Bir Yere Gitmeyecek

Güncelleme:

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin tecrübeli savunma oyuncusu Martin Skrtel'i transfer etmek isteyen Glasgow Rangers'a yanıt verdi: Burada mutlu neden ayrılsın ki!

İskoçya Ligi takımlarından Glasgow Rangers'ın transfer listesinde bulunan Fenerbahçeli savunma oyuncusu Martin Skrtel'ın takımdan ayrılışına izin verilmediği iddia edildi.

Steven Gerrard'ın teknik direktörlük koltuğuna getirildiği İskoç ekibi, Celtic'e kaptırılan şampiyonluk sonrasında gelecek sezon için iddialı bir takım kurmak için kolları sıvadı.

İngiliz basınında yer alan habere göre; Liverpool'da beraber forma giydiği savunma oyuncusu Skrtel'ı transfer etmek isteyen Gerrard, sarı lacivertli kulüpten veto yedi.

"BURADA MUTLU NEDEN AYRILSIN"

2 sezon önce Liverpool'dan yaklaşık 5 milyon pound bedelle transfer edilen Slovak savunmacı hakkında konuşan Aykut Kocaman, "Takımın önemli bir parçası ve bu yaz hiçbir yere gitmeyecek. Burada mutlu, neden ayrılsın ki?" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Skrtel'ın savaşçı ruhuna değinen Kocaman, "O cesur bir savaşçı ruha sahip. Kasımpaşa maçında futbol kariyerimde gördüğüm en kötü yarayı aldı. Kafası patladı ama 5 dikiş atıp maça devam etti. Sonrasında da hastaneye gidip tekrar dikiş atıldı. Bu onun karakteri" dedi.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2019 yılında sona erecek olan tecrübeli savunmacı bu sezon oynadığı 19 Süper Lig maçında 3 gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Glasgow Rangers Steven Gerrard Martin Skrtel Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

SİBERİAN:

Yahu hala Aykut kocamana beceriksiz diyenler var, ne anlarsınız futboldan başarılı dediğiniz başakşehiri beşiktaşı geride bıraktı, futbolcu yuhalamalara boş tribünlere rağmen. Kupada final oynayacak, sistemi oturdu yenen çıkmayacaktır.

7
0
yanıtYanıtla
hakan:

demek ki sende gitmiyorsun hımm

1
5
yanıtYanıtla
yzb:

Şenol gibi ayılıp bayılıp 2 gün yoğun bakımda yatmadı sanki hiç bir şey olmamış gibi maçına devam etti. . Hemde sahte değil gerçek 5 dikişle. . . . .

4
0
yanıtYanıtla
H kozak:

Fenerbahce taraftari başarıyı hak etmiyor aslında arıgones lazım bu taraftara

2
2
yanıtYanıtla
REALİZM ve BJK:

İmrenerek izliyorum FB yi, elinde tek yıldızı dahi tartışılacak kadronun bukadar eleştiri ve olumsuzluklarına rağmen hala şampiyonlukta iddialı olmasının başarısını kıskanıyorum, anlayamadığım ise bu FB taraftarının ne istediğidir, Aykut KOCAMAN ın FB si kafaya oynarken BJK nın Şenol un arkasında duran taraftarı arasındaki fark gittikçe belirginleşiyor, bir tarafta bu ülkede kurulmuş en iyi takım diğer tarafta tartışılan bir kadro ve hala KOCAMAN eleştiriliyor, keşke BJK nında böyle bir hocası olsa

3
0
yanıtYanıtla
Murat:

Kardeş al Aykut sizin olsun. Malın önde gideni öküz. Valbuena sadece bir örnek ama iyi oynayan oyuncusunu kıskanan adamdan hoca olmaz. Gitsin Beşiktaş’ı şampiyon yapsın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title