Haberler

Ayhan Akman'dan koronavirüse yakalanan Arda Turan için korkutan iddia: Ateşi 39'a çıkmış

Güncelleme:

Galatasaray'da eski günlerine dönüş sinyali veren ve performansının yükseldiği bir dönemde koronavirüse yakalanan Arda Turak için sarı-kırmızılıların eski futbolcusu ve yorumcu Ayhan Akman'dan flaş bir bilgi geldi. Akman, Arda'nın ateşinin 39 dereceye kadar çıktığını söyledi.

Galatasaray'da koronavirüse yakalandığını açıklayan ve izolasyon altında bulunan Arda Turan için sarı-kırmızılıların eski oyuncusu ve futbol yorumcusu Ayhan Akman'dan flaş bir yorum geldi.

"KAS AĞRILARI DA OLMUŞ"

A Milli Futbol Takımı'nın Macaristan ile oynayacağı maç için TRT Spor stüdyolarında karşılaşmayı değerlendiren Akman, konu Arda Turan'a gelince "Arda'nın ateşi 39 derecelere kadar çıkmış. Kas ağrıları da olmuş. Bugün biraz daha iyi olduğunu duydum" dedi.

Arda Turan geçtiğimiz günlerde yaptığı yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını belirtmiş ve "Koronavirüs testimin sonucu pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi ve izolasyon altındayım. En kısa zamanda görüşmek üzere" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ayhan Akman Koronavirüs Galatasaray Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

alperen:

bu konuları dusunme arda nasıl olsa sozlesmeyı ımzaladın

1
6
yanıtYanıtla
teknik:

bizim ercan abininde çıktı 39 a bişey olmadı

4
2
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Yahu her koronaya yakalanan bir sey olur diye bir sey yok.üsütmelerde bile atesler o dereceye cikiyor..kapatana acil sifalar diliyorum..

4
1
yanıtYanıtla
Grande:

Eeee nolmuş, ağır geçiren herkeste aynı belirtiler var zaten. Konu Arda Turan olunca mı haber oluyor anlamadım

3
2
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Turkiyede şu andaki salgın uygulaması şöyle ünlü ve zenginsen özel devlet hastaneye yatıp tedaviye alınıyosun normal bir vatandaşssan 3-5 ilaç la eve gönderiliyorsun çok ağırlaşırsan belki hastane olabilir ama 14 gun evde yatıyosun olay bu ama bakıyorum dediğim grup insanların hepsi hastanede atlatıyor veya ölüyor durum budur yani

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title