Haberler

Aydınspor 1923'te "Zorla Masaj" Kavgası Hastanede Bitti

Güncelleme:

Amatör Lig takımlarından Aydınspor 1923'te, futbolculardan Rıfat Merzifonluoğlu'nun altyapı oyuncularına zorla masaj yaptırıp, "köpek" ve "köle" dediği iddia edildi. Çıkan tartışmada takım arkadaşı, Merzifonluoğlu'nun kafasına su bardağıyla vurdu.

BAL 7'nci Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'te, takım futbolcularından Rıfat Merzifonluoğlu'nun altyapı oyuncularını tesislerdeki odasına çağırıp zorla masaj yaptırdığı ve gençlere yönelik 'köpek- köle' gibi ifadeler kullandığı iddia edildi. Gençlerin şikayeti üzerine takımın diğer futbolcusu Umutcan Gökdemir konuyu görüşmek için Rıfat Merzifonluoğlu'nun odasına gitti. Burada çıkan tartışma sırasında Gökdemir, Merzifonluoğlu'nun kafasına su bardağı ile vurdu. Aldığı darbe ile boyun, kulak ve kafasından yaralanıp kanlar içinde kalan Rıfat Merzifonluoğlu, hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalede Merzifonluoğlu'na 7 dikiş atıldı. Aydın Devlet Hastanesi'nden darp raporu alan Rıfat Merzifonluoğlu, polis merkezine giderek Umutcan Gökdemir'den şikayetçi oldu.

BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

Olayla ilgili açıklamada bulunan Rıfat Merzifonluoğlu, "Bir hafta önce altyapıda oynayan bir oyuncudan omzum ağrıdığı için bana masaj yapmasını istedim. O da kendi isteğiyle yaptı. Kuşadasıspor maçı öncesi perşembe günü Umutcan Gökdemir yanıma gelerek, 'Neden çocuklara zorla masaj yaptırıyorsun?' dedi. Ben de kendi isteğiyle masaj yaptığını söyledim. Umutcan bana saldırıp, elindeki su bardağını kafamda parçaladı. O cam parçaları şah damarımı kesip, beni öldürebilirdi. Ölümden döndüm. Umutcan'dan şikayetçi oldum. Yönetim, 'Hafta sonu kritik maçımız var. Bu olayı unutalım' diyerek olayın üstünü örtmeye çalıştı. Bu olayın peşini bırakmayacağım. Yargı önünde hesap verecekler. Psikolojim bozuldu, futbolu bırakmayı bile düşünüyorum. Hastaneden sonra kulübe geldim, çantamı alarak adeta kaçtım" diye konuştu.

Aydınspor 1923'te 'Zorla Masaj' Kavgası Hastanede Bitti

"ADALETSİZLİĞE KARŞI SESSİZ KALMAM"

Diğer futbolcu Umutcan Gökdemir ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Olaylar tabii ki de yoktan yere çıkmamıştır. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Suçlamada bulunan takım oyuncusunun tesislerde yaşça küçük takım arkadaşlarıma bağırıp 'köpek- köle' gibi kötü cümleler kurarak hitap etmesi, onları azarlaması, Türk örf ve adetlerine uymayan tutumlarda bulunup, takımın ismini lekeleyici durumlara sokması nedeniyle çok kez şikayetler geldi. Hiçbir zaman adaletsizliğe ve haksızlığa karşı sessiz kalmadım, kalmam da" ifadelerini kullandı.

Kulüp 2'nci Başkanı Ali Örter ise "Rıfat Merzifonluoğlu gece yarısı genç futbolcuları uyandırıp, masaj yaptırmak için tehdit etmiş ve onlara hakaret ederek, genç futbolcuları odasında masaja zorlamıştır. Gençlerin bu durumu takımın ağabeyleriyle paylaşmasından sonra futbolcumuz Umutcan, o esnada elindeki bardağı sinirlenip duvara atmış, duvardan seken küçük cam parçaları Rıfat'a isabet etmiştir. Rıfat Merzifonluoğlu bize yanlış yapmıştır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aydınspor 1923 3.Sayfa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Adınızı Yazın:

ellerine sağlık

20
0
yanıtYanıtla
tokatcı jailson:

helal olsun umutcan. . . yaşça küçük kardeşlerine umut ol. .

17
0
yanıtYanıtla
FARKETMEZ:

bu lafim bu yorumlari yapan herkesedir;bilip bilmeden insanlar hakkında bu şekilde cümleler yazmaya utanmiyomusunuz tacizci dediginiz adamin bir ailesi bir nisanlisi var gozunuzle mi gordunuz terbiyesizler bir insanı kirletmek bu kadar kolay mı hiç mi allahtan korkunuz yok bu yorumları yazan namus bekçileri kim bilir sizler kaç paralık delikanlisiniz ?

3
12
yanıtYanıtla
SİNYORR:

RIFAT MERZİFONEŞEĞİOĞLU YAPMIŞSA BÖYLE BİŞEY ELİNE SAĞLIK UMUTCAN. DURDUK YERE KAFASINI KIRACAK HALİ YOK YA.

11
0
yanıtYanıtla
Zonta:

Bardağa yazık olmuş

9
1
yanıtYanıtla
Gogo:

Adammmmm

9
0
yanıtYanıtla
bir acayip adam:

helal olsun umutcan

8
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

hani birde spor kardeşlik diyordunuz..???

7
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

tek yol İSLAM.

yanıt3
yanıt0
akçaabatlıselçuk:

adama kulak verin

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title