Haberler

Avustralyalı muhabir Lee Steele, canlı yayında iki kez seyircilerin tacizine uğradı

Güncelleme:

Avustralya'daki Melbourne Kupası öncesi canlı yayın yapan muhabir, iki seyircinin taciziyle büyük bir şok yaşadı. Bir kadın taraftar kulağını yalayarak, bir erkek taraftar ise kameraya doğru pantolonunu indirerek muhabir Lee Steele'yi taciz etti.

Avustralya'nın en önemli at yarışı organizasyonlarından olan Melbourne Kupası öncesi canlı yayın yapan bir muhabir, yarışı izlemeye gelen seyircilerin tacizine maruz kaldı.

Canlı yayında sunum yapan muhabir Lee Steele, bir kadın seyircinin arkasından sessizce gelerek kulaklarını yalamasıyla tacize uğradı. Bu olayın şokunu atlatamayan Steele yayına devam ettiği sırada, bu kez de bir erkek seyircinin kameraya doğru pantolonunu indirmesiyle ikinci bir şok yaşadı.

Avustralyalı muhabir Lee Steele, canlı yayında iki kez seyircilerin tacizine uğradı

YAYINA YANSIMAMASI İÇİN YAKIN ÇEKİM UYGULANDI

Yaşadığı iki taciz olayına rağmen muhabir Lee Steele yayınını yapmaya devam ederken, kameramanın pantolonunu indiren seyircinin kadraja girmemesi için Steele'ye yakın çekim uygulaması dikkatlerden kaçmadı.

Olay Avustralya'da kısa sürede gündem olurken sosyal medya kullanıcıları, muhabiri taciz eden iki seyirciyi hem tacizleri hem de sosyal mesafeyi hiçe saymaları nedeniyle sert tepki gösterdiler.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Avustralya Melbourne Haberler

500

Yorumlar (26)

Çüş Dæh:

Bakmayin bunlara, cunku bunlar Ozgur ve medeni!! Cok da hoşlarına gider bu gibi hareketler, bayılırlar. Aşağılık yaratıklar

17
9
yanıtYanıtla
Aronya:

Padişahımız efendimiz olsaydı daha medeni olacakdır ülkemiz

yanıt8
yanıt9
dadaşım:

bunlardan ve sizin gibilerden daha iyi olunacağı kesin

yanıt1
yanıt3
TEMEL:

Dunyanij civis8 cikti bizde bunlara ozenip hizla yetismeye calisiyoruz

18
8
yanıtYanıtla
insan:

bu batı çok medeni ya. çok insancıllar ya. kıyamam.

12
6
yanıtYanıtla
cografya ogretmeni:

Avusturalya yalnız batıda değil, doğuda hatta güney doğuda :)

yanıt1
yanıt4
Alper:

@Cografya ogretmeni. . . Avusturalya daki insanlar o kitadaki halki (Aborjinleri) yok eden yamyam avrupalilar yani bati medeniyeti , laf olsun bardak dolsun diye yorum yapiyorsunuz yemin ederim. . . zekaniza tukureyim sizin. . . vatandasin ne demek istedigine odaklancagina ukelalik yapabilecek bisey ariyorsunuz. . .

yanıt5
yanıt0
Kırmızı.:

Hayvanlar alemi bile bu yaratıklardan daha edepli.

15
2
yanıtYanıtla
Beyaz:

Çok haklısın kardeşim

yanıt0
yanıt0
ALP:

İşgal ettikleri topraklarda zevki sefa sürerlerken o toprakların asıl sahibi olan Aborjinler sefalet içinde yaşam savaşı veriyorlar. Elbette yaptıkları yanlarına kalmaz

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title