Haberler

Atiker Konyaspor'un Aatif Chahechouhe Aşkı!

Güncelleme:

Fenerbahçe'de meniskus yırtığı nedeniyle operasyon geçiren ve Süper Ligin ilk 2-3 haftalık periyodunda forma giymesi imkansız olan Aatif Chahechouhe için Atiker Konyaspor'un inadı sürüyor.

Fenerbahçe'de taraftarların istemediği adam haline gelen Aatif Chahechouhe için Konyaspor'un inadı sürüyor.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, eski oyuncusunu mutlaka takımında görmek istiyor. Yeşil-Beyazlılar'ın, Aatif'in Fenerbahçe'deki maaşını da karşılamaya hazır olduğu öğrenildi.

Yönetim, bu konuda Cocu'nun vereceği son kararı bekliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aatif Chahechouhe Fenerbahçe Konyaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

YOZGATLI ŞEVKİ:

Konya sana iki tane orta saha oyunusu lazım (Tolga Arslan, Mehmet Ekici olabilir). en azından bir tane golcü oyuncu lazım (Burak Yılmaz, Yunus Mallı olabilir. iki tane savunma oyuncusu lazım.

2
3
yanıtYanıtla
ali cakar:

bu kadar anliyorsan neden antrönör olmadin sivri zekali tög

yanıt0
yanıt0
fenerbahçeliler bu yorumu iyi okuyun:

satın gitsin. takımda çirkeflik devam ediyor. Ülkede ne kadar hazımsız varsa bu fenevbahçede. Febe mahalle takımı Vardara 2 maçtada ezile ezile yenilerek elenince ve aynı sezon Beşiktaşın avrupadaki başarılarınıda görünce tabi çirkefler hazmedemedi. birde süper ligde senelerce kupa alamadı tamamen işi çirkefliğe vurup Teknik direktör yaralamalar, Kulüp başkanı dövmeler (hemde bayan) hepsi çirkefbahçede. Fenevliler şifalı içecekler videosunu izleyin rahatlarsınız. ezikler sizi.

0
2
yanıtYanıtla
Wanlı:

YAVRUM HAYIRLI HAFTALAR. RAHAT OL, HAYATI YAŞA, SAKİN OL. BOŞ VER FENEVİ MENEVİ. TUTUYORSAN KENDİ TAKIMINLA İLGİLEN. ŞÖYLE SAKİN KAFAYLA YAZDIKLARINI BİDAHA OKU VE KENDİNE SOR BEN NAPIYORUM AMACIM NE KİME HİZMET EDİYORUM. FENER KİM GS KİM BJK KİM. YENSE NE OLUR YENİLSE NE OLUR. ALLAH BİLİR BİR YAKININ ÖLSE BU KADAR DERT ETMEYECEN. ÖLÜM VAR KARDEŞİM ÖLÜMMMM. UYANIN ARTIK BIRAKIN BİRBİRİNİZİ FİŞFİŞLEMEYİ. ŞİFALI BİTKİLERDEN SENDE İÇ BENCE HEMDE BOL BOL.

yanıt2
yanıt0
Adınızı YazınA Bkuba kubana:

simdiye kadar ne yaptin ki simdiden sonra ne yapacaksin yolun acik olsun paralari indirdin simdide yallah . . . . . . . . .

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı YazınA Bkuba kubana:

WANLI DOGRU YAZMIS BRBiRiNiZi YENSENiZ NE OLUR YENMESENiZ NE OLUR ÖNCE EKMEGiNiZi KAZANIP AiLENiZi MUTLU ETMEYE CALISIN BASKA SORUNUNUZMU KALMADI KARNINIZ TOK PARANIZ COK DERDiNiZ KALMADIDA ONUN BUNUN DERDiYLE UGRASMAYI KENDiNiZE VAZiFE CIKARMISSINIZ AKLI COK TEZEK KAFALILAR:

1
0
yanıtYanıtla
kudretcan:

konya''ya ufku geniş hoca lazım, rıza 2-3 hafta sonra gider

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title