Haberler

Aslan son anda kazandı! Okan Buruk Süper Lig tarihine geçti

Güncelleme:

Galatasaray'ın, Gaziantep FK'yı 2-1 yendiği maçta sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, Süper Lig'de iç sahada üst üste 15 galibiyet alan ilk teknik direktör oldu.

Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Gaziantep FK ile kozlarını paylaştı. Mücadeleyi 2-1 kazanan sarı-kırmızılılarda Okan Buruk, tarihi bir başarıya imza attı.

OKAN BURUK TARİHE GEÇTİ

Galatasaray, Gaziantep FK karşısında sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılırken, Okan Buruk Süper Lig'de iç sahada üst üste 15 galibiyet alan ilk Türk teknik direktör oldu.

"TARİH YAZMAYA DEVAM EDİYOR"

Galatasaray'dan Okan Buruk için yapılan paylaşımda, "Takımıyla tarih yazmaya devam ediyor! Süper Lig'de, iç sahada üst üste 15 galibiyet alan ilk Türk teknik direktör!" denildi.

Aslan son anda kazandı! Okan Buruk Süper Lig tarihine geçti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gaziantep FK Galatasaray Okan Buruk Gaziantep Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

Osman Aktas:

MUSTAFA DENİZLİ FENERBAHÇENİN STADI YENİLENİRKEN 17 DE 17 YAPMIŞTI DİYE HATIRLIYORUM.

32
87
yanıtYanıtla
Ahmet 21:

O dediklerin rüyanda olmasın sakın.Bi su iç istersen.Rüya aleminde kalmışsın.

yanıt100
yanıt45
Ali Teke:

Yaw he he he

yanıt1
yanıt5
Dentgeatio :

"Fenerbahçe Mustafa Denizli yönetiminde 2001-02 sezonunda iç sahada 17'de 17 yaparak, yani tüm iç saha maçlarını kazanarak şampiyon oldu." Ahmet sen şimdi ister su iç ister kahve :) ama ben soda öneririm. Hazımsızlığa iyi gelir :))

yanıt25
yanıt17
Fatıh Ucar:

Yanlış evinde Beşiktaş’a yenildi Birde o sene Galatasaray şampiyon oldu

yanıt17
yanıt4
S.S.:

Fenerin iç sahada 17 de 17 yaparak şampiyon olduğu sene 2000-2001 sezonudur. 97-98-99-ve 2000 yıllarında üst üste 4 şampiyonluktan sonra 2001 de fener sonraki sezon 2002 de tekrar galatasaray şampiyon oldu. iç sahada üst üste en çok galibiyet rekoru genel değil galatasarayın kendi içindeki rekordur.

yanıt7
yanıt6
SAMET TEMAS:

örnek verdiği adam da galatasaraylı :)

yanıt4
yanıt0
Serkan Kaplan:

Sen şampiyon olacaksın.

14
7
yanıtYanıtla
Dentgeatio :

MHK' yi kastediyorsun galiba :)

yanıt4
yanıt8
YİĞİT TÜRKALP:

HIRSIZLIKLA,ARSIZLIKLA BAŞKA TAKIMLARIN SİZE YATMASIYLA TFF (BÜYÜKEKŞİ-GÜNAY) VE DE TABİ Kİ MHK-HAKEMLERLE HER SENE ŞAMPİYONSUN CİNCONUM.

3
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title