Haberler

Marcao'dan dikkat çeken derbi yorumu! Transfere de açık açık cevap verdi

Güncelleme:

Galatasaray'ın yıldızı Marcao, Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu. Brezilyalı stoper, "Yine iyi bir sonuçla oradan çıkacağız. Transferle ilgili şu an bir düşüncem yok" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray'da Brezilyalı stoper Marcao, Nesine TV'ye açıklamalarda bulundu. Marcao'nun derbi ve transferle ilgili kullandığı ifadeler dikkat çekti.

"İYİ ANTRENÖRLERLE ÇALIŞTIM"

Ayağını iyi kullanmasıyla ilgili sorulan soruya Marcao, "Çocukluğumdan gelen bir şey. Çok iyi antrenörlerle çalışma fırsatı buldum. Benimle her zaman yakından ilgilendiler. Bana bir şeyler öğretmeye çalıştılar. Onlar sayesinde bu ayaklara sahip olduğumu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı. Marcao, milli stoperler Merih Demiral, Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak hakkında, "Üçü de çok kaliteli. İngiltere ve İtalya'da oynuyorlar. Çok güçlü ve kaliteli futbolcular" cümlelerine yer verirken, Süper Lig'in en iyi savunmacıları arasında da kendisi ve takım arkadaşı Nelsson'u gösterdi.

"YİNE İYİ BİR SONUÇLA ÇIKACAĞIZ"

Yarın deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe derbisini değerlendiren Marcao, "Bu bir klasik. Bizim için çok önemli bir maç. Oradaki son maçlarda iyi oynadık. Bu hafta da bunu devam ettirmek istiyoruz. İyi hazırlandık, yine iyi bir sonuçla oradan çıkacağız" dedi.

"BURADA MUTLUYUM"

Şu an Galatasaray'da mutlu olduğuna ve mevcut durumda transfere yönelik bir düşüncesinin bulunmadığına vurgu yapan Marcao Teixeira, "Buraya odaklanmış durumdayım. Tabii ki kontratımın sonuna yaklaştığımızda hem kulüp hem benim için en iyi kararı vermeye çalışacağız. Şu an bu konuda böyle bir düşüncem yok" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Marcao Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title