Haberler

Arkadaşının yaptığı çılgınlık Messi'yi hayrete düşürdü: Bundan daha ilginç bir şey görmedim

Güncelleme:

Uzun yıllar Manchester City'de top koşturan, Arjantin Milli Takımı ile 100'den fazla maça çıkan yıldız futbolcu Nicolas Otamendi, Lionel Messi'nin fotoğrafını vücuduna dövme yaptırdı. Takım arkadaşının dövmesini gören Messi, "Birçok inanılmaz şey gördüm ama bu en ilginci ve en özeli" dedi.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda şampiyon olan Arjantin, Lionel Messi'yi ülkenin en önemli sembolü haline getirdi. Arjantinliler kadar Milli Takım oyuncuları da adeta Lionel Messi ile yatıp kalkıyor.

Arkadaşının yaptığı çılgınlık Messi'yi hayrete düşürdü: Çok şey gördüm ama bu en ilginci

OTAMENDI'DEN MESSI DÖVMESİ

Kariyerinde Porto, Valencia, Manchester City, Benfica gibi takımlar olan, bir dönem Premier Lig'in en iyi stoperleri arasında gösterilen 35 yaşındaki Nicolas Otamendi, vücuduna Lionel Messi'nin Dünya Kupası'na dokunduğu fotoğrafın dövmesini yaptırdı.

Arkadaşının yaptığı çılgınlık Messi'yi hayrete düşürdü: Çok şey gördüm ama bu en ilginci

"BU EN ÖZELİ"

Dünyaca ünlü savunmacının dövmesini gören Messi, adeta hayrete düştü. Kaptan Messi, Otamendi'nin dövmesi hakkında, "Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra birçok inanılmaz şey yapıldığını gördüm, ancak Otamendi'nin dövmemi yaptırması en ilginci ve özeli" ifadelerini kullandı.

Arkadaşının yaptığı çılgınlık Messi'yi hayrete düşürdü: Çok şey gördüm ama bu en ilginci

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nicolas Otamendi Lionel Messi Manchester Arjantin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title